ClassicOpen 2020 - Sueno Golf Belek

Sueno Golf Belek i efteråret 2020

ClassicGolf Open er en ny golf turnering vi satte i værk sidste år i Belek. Planen er at fortsætte med turneringen og prøve alle de lækre resorts som nu ligger i Belek. 2020 bliver et besøg på et af de mere velkendte resort nemlig Sueno Golf Belek. Allerede i august 2019, bestilte vi 14 værelser og starttider til 24 gæster. Vi forventer mange som var med sidste år vil gentage succesen med os og tage med på denne dejlige matchtur. Turen køres igen af Henrik Tonnisen som til daglig kommer i Silkeborg Golfklub. Sueno Golf Belek er kendt som eneste hotel i Belek, hvor man bor m/2 baner i baghaven og hotellets helt unikke atmosfære, samtidig med at man kan man bruge Sueno Deluxe – søster hotellets mange faciliteter og restaurant udvalg.

Sueno´s golf anlæg – Pines og Dunes. Begge baner er kendt for sine afslutninger med ø-greens ind mod hotellet, så man skal holde tungen lige i munden for en god afslutning.

Golf:
Dunes – Et helt igennem fantastisk anlæg, som er en lidt lettere bane end sin søster bane Pines. Masser af udfordringer venter, hvor der er vand i spil på mange af hullerne og de fleste greens er dækket af naturlige bunkers. Afslutningen er et kort par 4 hul, hvor green ligger midt i søen helt oppe ved hotellet.

Pines – Er regnet som en noget svære bane end Dunes og minder lidt om en links bane inde i skoven. Man kommer forbi hotellet ved flere huller og igen afsluttes hul 18 med en ø-green helt oppe ved hotellet og der bliver helt sikkert noget at snakke om efter runden.
Matchen starter på først rigtig på anden dagen, så man har mulighed for at komme på driving range og putting banen + nyde en frokost i birdebar, før det hele starter sådan rigtig på anden dagen.

Der vil være forskellige matchformer, så som individuelt, parmatch og holdmatch. Der findes en dags vinder og ugens bedste golfer. Vi spiller om pæne logo præmier og gavekort fra Classic Golf.

Hotellet:
Dejlige dobbelt værelser på 30-35 kvm. og m/balkon, hvor du som skrevet bor på banen. Der er cirka 50 meter til første tee fra pro-shoppen og når runden er afsluttet, kan man sætte sig i Birdie bar eller i hotellets lounge område med udsigt ud over de 2 ø-greens. Hotellet har de nødvendige faciliteter, blandt andet indendørs pool og sauna  og mangler der noget, så kan søster hotellet tages i brug. Hotellet størrelse og beliggenhed gør at du får en helt speciel golf stemning, som kun findes på Sueno. Der bor i øvrigt stort set ingen børn på Sueno Golf Belek.

Program

15.11.2020 - Afrejse fra Kastrup og Billund
16.11.2020 - Briefing og evt. lidt træning og fælles spisning på Sueno Deluxe
17.11.2020 - Pines kl. 11:09, aftergolf og fælles spisning
18.11.2020 - Pines kl. 10:06, aftergolf og fælles spisning på en a la carte
                     restaurant
19.11.2020 - Fridag – der kan bestilles ekstra golf ved bestilling af rejsen
20.11.2020 - Dunes kl. 12:39, aftergolf og fælles spisning
21.11.2020 - Dunes kl. 10:06, aftergolf og afslutnings middag
22.11.2020 - Hjemrejse fra Kastrup og Billund

Bemærk:

Vi anbefaler, at I bestiller turen i god tid, for at sikre jeres plads. Denne tur skal bestilles senest 30 august. 2020, men gerne før. Der er pt. plads til max. 24 personer.

OBS. Golf på afrejse dagen for Billund gæsterne er ikke inkl. i prisen.

Matchleder Henrik Tonnisen

Opgradere værelset til Senior værelse som er større og har en større balkon m/golfudsigt. 400,- pr. person. Kan ikke lade sig gøre i single værelser.

Flytider fra Billund:

15.11.2020 Billund 19:30 – Antalya 01:20(+1)
22.11.2020 Antalya 16:30 – Billund 18:35

Flytider fra Kastrup:

15.11.2019 Kastrup 08:50 – Antalya 14:30
22.11.2020 Antalya 06:00 – Kastrup 07:55

Prisen inkluderer

 • Fly direkte fra København/Billund til Antalya
 • 7 overnatninger i dobbelt værelser m/balkon
 • All inklusive – Morgen, middag, snackbar og aftensmad og drikkevarer på 2 hoteller
 • Inkl. aftergolf på Birdiebar og gratis minibar
 • 4 x GOLF - på Dunes og Pines
 • Transport af golfbag og bagage
 • Direkte transfer til/fra lufthavnen
 • Transfer til/fra Sueno Deluxe
 • 1 x A La Carte spisning og afslutning middag
 • Matchleder og forskellige matcher på hver spille dag
 • Lækre logo præmier – bolde, baghåndklæde, pitchfork og Classic Golf gavekort mm.
 • Afslutningsmiddag på hotellet m/fri drikkevarer

Tillæg for single værelse: 1000.-

kr. 8.295,-

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø