Matchture med mere

Matchture & Par-Golf & gode tilbud

MATCHTURE
En matchtur er for alle. Turen er planlagt hjemmefra og der er taget hånd om alt lige fra fly, hotelbooking, teetider, transport af golfbags, velplanlagt turnering og aftergolf med præmier mm.
Vores matchture er skræddersyet til dig, som lægger vægt på både golfspillet og på det sociale aspekt som f.eks. vinsmagning, udflugter og fællesspisning. På turene er der rig mulighed for, at møde ligesindede, hygge sig og stifte nye bekendtskaber. Vi har altid dansk matchturleder med på vores matchture, som er ansvarlig for turneringsformen og som sørger for, at I får en perfekt golfferie.

PAR-GOLF
En nyhed for alle par som rejser sammen og gerne vil møde ligesindende glade golfere fra hele landet. Turen er planlagt hjemmefra og der er taget hånd om alt lige fra billetter, hotelbooking, teetider, transport af golfbags mm. Par-Golf er skræddersyet til dig som lægger vægt på, at spille med andre danske par.
Gruppen af par rejser alene og står selv for, at arrangere aftergolf på hotellet, fælles spisning hvis der er stemning for det

TILBUD
En gang imellem giver vores tætte samarbejde med udvalgte hoteller og golfklubber os muligheden for at tilbyde vores kunder et ekstra godt tilbud - dem finder I også her på siden (nederst).

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø