Matchture med mere

Matchture & Par-Golf & gode tilbud

MATCHTURE
En matchtur er for alle. Turen er planlagt hjemmefra og der er taget hånd om alt lige fra fly, hotelbooking, teetider, transport af golfbags, velplanlagt turnering og aftergolf med præmier mm.
Vores matchture er skræddersyet til dig, som lægger vægt på både golfspillet og på det sociale aspekt som f.eks. vinsmagning, udflugter og fællesspisning. På turene er der rig mulighed for, at møde ligesindede, hygge sig og stifte nye bekendtskaber. Vi har altid dansk matchturleder med på vores matchture, som er ansvarlig for turneringsformen og som sørger for, at I får en perfekt golfferie.

PAR-GOLF
En nyhed for alle par som rejser sammen og gerne vil møde ligesindende glade golfere fra hele landet. Turen er planlagt hjemmefra og der er taget hånd om alt lige fra billetter, hotelbooking, teetider, transport af golfbags mm. Par-Golf er skræddersyet til dig som lægger vægt på, at spille med andre danske par.
Gruppen af par rejser alene og står selv for, at arrangere aftergolf på hotellet, fælles spisning hvis der er stemning for det

TILBUD
En gang imellem giver vores tætte samarbejde med udvalgte hoteller og golfklubber os muligheden for at tilbyde vores kunder et ekstra godt tilbud - dem finder I også her på siden (nederst).

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar