Californien, USA

Californien - The American Dream!

Californien. Navnet giver et sus igennem kroppen. En kæmpe golfoase som breder sig over mange tusinde kilometer fra vinlandet i Napa Valley til den betagende ørken i Palm Springs.

ClassicGolf tilbyder skræddersyede rejser til hele Californien, med mulighed for at lave rundrejser efter eget ønske.
Monterey & Pebble Beach er også på programmet med mulighed for, at spille flere af de gode ‘seaside’ baner.

Californien er den mest folkerige delstat i USA med det tredje største areal efter Alaska og Texas. Californien kaldes også for The Golden State efter den californiske "guldfeber" og statsblomsten guldvalmuen. Californien dækker den sydlige halvdel af den amerikanske vestkyst med syd Mexico som nabo. Mod nord ligger delstaten Oregon, og mod øst ligger indlands staterne Nevada og Arizona, som vi også gerne tilbyder at inkludere i pakken.

Vi har selv besøgt Californien og elsker alt ved det. Vi kender de fleste steder ret godt og giver gerne anbefalinger med på vejen. Vi er sikre på, at vi kan tilbyde jer en fantastisk tur med masser af gode oplevelser, hvad enten det skal være 7, 14 eller 28 dage.

Hoteller
The Meritage Resort & Spa
Hyatt Regency Monterey Hotel & Spa on Del Monte Golf Course
Ojai Valley Inn Golf & Spa

Luksusgolf hoteller

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø