Punta Cana, Den Dominikanske Republik

Punta Cana golf ferie - verdenskendte golfbaner med havudsigt


Punta Cana hører blandt de mest besøgte områder på Den Dominikanske Republik, og når det gælder golfbaner er der tale om øens sweet spot.

Baner som Punta Espada Golf Club, Punta Cana (La Cana) og Cap Cana er kendt verden over og er den slags golfbaner, som får golfspillere til at valfarte til Den Dominikanske Republik.

De fleste baner ligger direkte ud til havet og byder på nogle fantastiske golf- og naturoplevelser.

I Punta Cana ligger en lang række store strandresorts og flotte All Inclusive luksushoteller, og afstanden til lufthavnen betyder, at der kun er 15-20 minutters kørsel til selve Punta Cana.

Her på siden kan du læse mere om golfbanerne omkring Punta Cana og finde et hotel, som passer til dine ønsker og behov. En fællesnævner er, at hotellerne næsten alle ligger direkte ud til havet og tæt på golfbanerne.

Hoteller
Barceló Bávaro Beach Hotel
Casa de Campo Resort & Villas
The Westin Puntacana Resort & Club

Luksusgolf hoteller

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø