Kør selv-Golfferie

Du kan selv køre til skønne, europæiske golfbaner i for eksempel Toscana og Prag, og vi arbejder på at føje endnu flere europæiske destinationer med uovertrufne golfbaner til vores portefølje. Her hos ClassicGolf er vi stolte af at have vundet World Golf Award som bedste danske rejsebureau til golfrejser i 2017 og 2018 og vi gør os ligeligt umage om vi arrangerer kør-selv golfferie eller om du er indstillet på at springe på en flyver.

Golfskoler, match ture, luksusgolf og golfophold året rundt? Golf er blevet en meget populær motionsform, og golfspillere har rige muligheder for at kombinere golfspil med kør selv-ferie, der giver mulighed for svinkeærinder på din ferie.

Vi arrangerer gerne dit golfophold uanset om du ønsker at køre selv eller ej, og uanset hvornår på året du ønsker at tage afsted. Vi er et rejsebureau der arrangerer golfrejser til hele verden, og som gennem vores nære samarbejde med hoteller og golfbaner kan tilbyde en skræddersyet service under hele kør selv-golfferien.

“Flot hotel med 3 fantastisk flotte golfbaner”, siger Torben og Lise om deres tur til La Cala. “Super golftur”, siger en kunde om en golfrejse til Almenara. "Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%”, siger Inger og Gunnar. Her på vores hjemmeside finder du mange tilfredse golfspillende kunder.

Destinationer

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar