Golfskoler til Valle del Este Hotel

Tag på golfskole til Valle del Este i foråret 2018. Turen byder på fantastisk golf, god mad og hyggeligt samvær. Martin Park fra Nexø golf står for træningen hele ugen og vil samtidig være ankerperson på en hyggelig og social uge. Vælg mellem 5 forskellige uger.

Om Hotellet
Det 4* Valle del Este Hotel er et lækkert golfhotel beliggende 2 timers kørsel syd for Alicante lufthavn. På disse kanter praler man gladelig af at have over 300 solskinsdage om året og med en med en vidunderlig golfbane lige uden for døren kan golfferien kun blive en uforglemmelig oplevelse. 

Valle del Este Hotellet består af 130 dobbeltværelser. Fra værelserne er der udsigt til enten golfbanen eller havet, som kan ses i det fjerne.

Til hotellet hører endvidere både restaurant, en bar, udendørs pool, fitness samt en wellness afdeling med sauna, tyrkisk bad og jacuzzi. Hvis man ønsker det kan man mod betaling modtage forskellige hydroterapi- og skønhedsbehandlinger.

Om Golfbanen:
Valle Este golf er i sit design inspireret af baner, som kendes fra Arizona eller Californien. Kaktusser og ’ørkenlandskab’ er en del af banens karakter, og bjergene, der omkranser de 18 huller, er med til at skabe en flot kulisse.

Prisen for deltagelse er pr. person i delt dobbeltværelse: 8.995 kr.

» Rejs den 10.-17. februar 2018 - Få pladser tilbage!

» Rejs den 17.-24. februar 2018 - 2 pladser tilbage! 

» Rejs den 24. februar-3. marts 2018 - UDSOLGT

» Rejs den 10.-17. marts 2018 -UDSOLGT

» Rejs den 19.-26. marts 2018 - UDSOLGT

Hver uge gennemføres ved minimum 8 deltagere. 

Læs mere om turen ved at KLIKKE HER

Læs mere om Valle del Este Hotel ved at KLIKKE HER

 

Prisen inkluderer

  • Fly t/r inkl. golfbag
  • 7 nætter i dobbeltværelse
  • Halvpension
  • 7 dages ubegrænset golf på Valle del Este
  • Gratis rangebolde
  • 5 dages træning med Martin Park
  • Lejebil (pr. 2 personer) inkl. fri km.
  • Enkeltværelse tillæg 1.300 kr.

kr. 8.995,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar