Golfskole til Alicante

Hotel
Dénia Marriott La Sella Golf Resort er et paradis for golfspillere og et 5* ophold, der på alle måder lever op til den vanlige høje Marriott standard.

La Sella Golf Resort ligger under en times kørsels nord for Alicante. Det flotte hotel består af 178 værelser med balkon. På resortet findes der to fremragende restauranter, samt en lækker spa med sauna og jacuzzi.

Golfbanen
La Sella Golf med 27 huller ligger lige udenfor døren og venter. Banen, der åbnede i 1991, er en forholdsvis flad bane, som sagtens kan spilles uden brug af buggy. La Sella ligger i et naturskønt område omgivet af appelsin-, oliven og pinjetræer. Fairways er brede og greens så tilpas store at banen er spilbar for alle. Til anlægget hører gode træningsfaciliteter samt en veludstyret proshop.

På turen vil der være træning med PGA Pro Lasse Frølich fra Rosklide Golfklub.   

Området
Fra La Sella er der ikke langt til de charmerende kystbyer Dénia og Jávea, der lokker med skønne sandstrande og hyggelige restauranter.

Turen finder sted fra den 18-25. marts 2018. 

Læs mere om turen ved at klikke HER

Læs mere om hotellet ved at klikke HER

Prisen inkluderer

  • Direkte fly t/r inkl. golfbag
  • 7 nætter i dobbeltværelse m/morgenmad
  • 4 dage med middag inkl ½ vin til middag
  • 1 X spa entre
  • 4 x green fees på La Sella
  • Træning ved Lasse og Martin
  • Trolleys til alle runder
  • Frie range bolde
  • Sgl.værelse tillæg kr. 1.500,-
  • Golf view på værelse: Tillæg kr. 495,- /person

kr. 9.995,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar