Golfskole - ladies only !

I samarbejde med Anne Larsson, arrangerer ClassicGolf nu en spændende dame træningstur til Quinta Da Marinha ved det skønne Cascais i Portugal.

Der lægges vægt på masser af god golf på Robert Trent Jones banen Quinta da Marinha Golf Course samt afslapning og hygge. Turen finder sted i perioden 27. marts - 3. april 2020 og udover en god golfoplevelse, vil der også være mulighed for at prøve de mange lokale gastronomiske oplevelser i Cascais.

Hotellet
Hotel Quinta da Marinha Resort er et lækkert 5* golfresort. Fra hotellets værelser er der udsigt til enten golfbanen eller Sintra bjergene. Hotellet har bl.a. en hyggelig bar opkaldt efter den berømte golfbanearkitekt, Robert Trent Jones Sr., hvor gæsterne ofte ses i loungen inden middag. Resortet ligger 5 min. kørsel fra den hyggelige kystby Cascais.

Golfen
Quinta da Marinha Golf Course har eksisteret i godt og vel 30 år og der venter således en fantastisk golfoplevelse blandt smukke pinjetræer. På flere huller er der kig til Atlanterhavet eller de smukke Sintra bjerge.

Spørgsmål & tilmelding
Anne Larsson på al@mimex.dk eller telefon 40 32 08 14

Anne udtaler:

"Min filosofi omkring golf er, at et golfsving er som et hus. Fundamentet skal være i orden. Det kræver knofedt og hårdt arbejde på såvel golfbanen som på træningsbanen at opnå gode resultater. Derfor tilbyder jeg, på de ture jeg arrangerer, at give inspiration til måder at træne på. Min baggrund for at arrangere turene er, at jeg startede i Hillerød Golf Klub i slutningen af 70'erne. Nogle år senere kom jeg på Hillerøds divisionshold og derfra videre på det danske landshold. Jeg har således repræsenteret Danmark ved flere NM, EM og VM igennem mere end 10 år. Jeg har vundet adskillige medaljer ved DM, såvel for hold som individuelt. De resultater har jeg opnået ved, at bruge rigtig mange timer på træningsbanen.  På mine ture har du mulighed for at prøve det på egen hånd. Jeg vil give inspiration på træningsbanen, samt spille med på runderne."

Prisen inkluderer

  • Fly tur/retur inkl. kuffert og golfbag - afgang fra KBH (spørg på pris ved afgang fra Billund)
  • 7 nætter i delt dobbelt værelse inkl. morgenmad
  • Træning ved Anne Larsson 5 dage
  • Velkomst drink
  • Afslutningsmiddag inkl. drikkevarer.
  • Gratis range balls på 5 dage
  • 5 x golf på Quinta da Marinha
  • Transfer tur/retur
  • Fri adgang til sauna, tyrkisk bad og indendørs swimmingpool
  • Gratis bus til Cascais

Pris pr. person i delt dobbeltværelse / tillæg for enkeltværelse kr. 1.195,-

kr. 9.995,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar