Golfskole i Florida

ClassicGolf og Anne Larsson tilbyder, i samarbejde, en spændende træningstur til Van de Falk i Florida. På denne tur lægges der vægt på masser af god golf samt afslapning og hygge. Anne Larsson vil stå for undervisningen og spille med på runden og vil desuden give course management.  
Vi rejser i perioden 10. - 19. november 2019 og udover en god golfoplevelse, får du samtidig adgang til fitness, en række forskellige udendørs aktiviteter samt masser af shopping og restauranter.

HOTELLET:
Van der Valk Golf Resort Inverness er et lækkert resort, der ligger halvanden times kørsel fra Orlando. På resortet bor du i dejlige villa'er med fuld udstyret køkken, stue og opholdsrum, terrasse og egen privat pool.

GOLFEN:
Lakeside Golf & Country Club – ligger i gåafstand fra jeres villa og er en golfbane med brede fairways og et layout, som gør, at banen kan spilles af alle uanset niveau.

The Oaks at Citrus Hills Golf & Country Club – er en flot mesterskabsbane, der ligger i et smukt naturområde med store gamle egetræer.

The Meadows at Citrus Hills Golf & Country Club  - er en hyggelig golfbane, som kan spilles af alle.

Skyview at Terra Vista Golf & Country Club – er en golfbane, der byder på nogle enorme højdeforskelle, som dermed giver nogle fantastiske udsigtspunkter ud over området. Banen ligger 15 min. kørsel fra resortet.

Brentwood Farms at Terra Vista Golf & Country Club – er en 9-hullers golfbane.

The Country Club at Silver Springs Shores – en dejlig golfbane fra 1969. En klassisk Florida golfbane med vand i spil på 8 huller og en bane, der er kendt for at byde på et rigt dyreliv.

Miona Lake Golf Club  - er en golfbane fra 1966 og kendt for at have nogle af områdets bedste greens. Der er tale om en særdeles flot golfbane med smalle fairways, flankeret af høje træer.

Juliette Falls Golf & Country Club  - er fra 2007 og er ratet blandt Floridas bedste golfbaner. Banen ligger 25 minutters kørsel fra resortet.

Citrus Springs Golf & Country Club – banen, der ligger 20 minutters kørsel fra resortet, er en flot golfbane med store højdeforskelle og et spændende layout.

Anne udtaler:
"Min filosofi omkring golf er, at et golfsving er som et hus. Fundamentet skal være i orden.
Det kræver knofedt og hårdt arbejde på såvel golfbanen som på træningsbanen at opnå gode resultater.
Derfor tilbyder jeg på de ture jeg arrangerer, at give inspiration til måder at træne på. Min baggrund for at arrangere turene er, at jeg startede i Hillerød Golf Klub i slutningen af 70'erne. Nogle år senere kom jeg på Hillerøds divisionshold og derfra videre på det danske landshold. Jeg har således repræsenteret Danmark ved flere NM, EM og VM igennem mere end 10 år. Jeg har vundet adskillige medaljer ved DM, såvel for hold som individuelt. De resultater har jeg opnået ved at bruge rigtig mange timer på træningsbanen. På mine ture har du mulighed for, at prøve det på egen hånd. Jeg vil give inspiration på træningsbanen, samt spille med på runderne."

Prisen inkluderer

  • Fly t/r fra København til Orlando (via Island)
  • 9 nætter i 3-bedroom comfort homes - delt af 3 par eller 6 pers
  • Velkomstpakke med morgenmad, snacks og drikkevarer
  • Fri golf på 9 forskellige baner
  • Obligatorisk buggy som skal betales on spot
  • Stor SUV lejebil inkl. forsikring og fri km

Pris pr. person

kr. 11.495,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar