Golfskoler i Udlandet | Kom bl.a. på Golfskole i Spanien

Golfskoler med Classicgolf

Tid til at forbedre dit golfsving?

Er du nybegynder eller kunne du bare godt tænke dig at forbedre dit golfsving. Så tag med på en af ClassicGolfs populære golfskoler.
Vores golfskoler er for alle. Både singler og par. Som en del af turen vil der altid være fokus på det sociale samvær med forskellige arrangementer som eksempelvis vinsmagning eller sight seeing.
Der er ikke tale om elitetræning, men derimod er vægten lagt på træning for nybegyndere og øvede spillere, som gerne vil forbedre deres golfspil under sydens sol. Træningen vil oftest være gruppetræning med fokus på den enkelte spiller. Jeres golfpro sørger for at sammensætte et træningsprogram, som gør, at I i løbet af ugen kommer gennem alle spillets facetter (kort spil, langt spil, bunkerslag og puttning).

Vi samarbejder med nogle af landets dygtigste pro’er, og du er dermed garanteret en uge med hygge, socialt samvær og golftræning med enkelte matcher indlagt i løbet af ugen.

Tidligere deltagere har kaldt vores ture for både lærerige og underholdene. Henover året kommer der løbende nye ture på programmet.

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø