Flot resort og masser af golf


Van der Valk Golf Resort Inverness er et lækkert resort, der ligger halvanden times kørsel fra Orlando.

På resortet bor man i en dejlig villa med flere 2 soveværelser, fuld udstyret køkken, stue og opholdsrum, terrasse og egen privat pool.

Når man bor på Van der Valk Golf Resort har man adgang til fitness samt en lang række butikker og restauranter. Man kan også deltage i forskellige udendørsaktiviter og komme med på sightseeing. Alt sammen kan du læse mere om i det link vi sender til dig når du bestiller et tilbud på en golfrejse til Van der Valk Golf Resort.

Vores golfpakke til Van der Valk Golf Resort Inverness indeholder gratis spil på hele 9 af områdets golfbaner.

Man får således rigtig meget for pengene på Van der Valk Golf Resort Inverness.

Spil al den golf, som du vil og vælg mellem hele 9 forskellige baner.

Disse baner kan du spille:

Lakeside Golf & Country Club (gåafstand fra jeres villa) – er en golfbane med brede fairways og et layout, som gør, at banen kan spilles af alle uanset niveau.

The Oaks at Citrus Hills Golf & Country Club – er en flot mesterskabsbane, der ligger i et smukt naturområde med store gamle egetræer.

The Meadows at Citrus Hills Golf & Country Club er en hyggelig golfbane, som kan spilles af alle.

Skyview at Terra Vista Golf & Country Club – er en golfbane, der byder på nogle enorme højdeforskelle, som dermed giver nogle fantastiske udsigtspunkter ud over området. Banen ligger 15 min. kørsel fra resortet.

Brentwood Farms at Terra Vista Golf & Country Club – er en 9-hullers golfbane.

The Country Club at Silver Springs Shores – en dejlig golfbane fra 1969. En klassisk Florida golfbane med vand i spil på 8 huller og en bane, der er kendt for at byde på et rigt dyreliv.

Miona Lake Golf Club er en golfbane fra 1966 og kendt for at have nogle af områdets bedste greens. Der er tale om en særdeles flot golfbane med smalle fairways, flankeret af høje træer.

Juliette Falls Golf & Country Club er fra 2007 og er ratet blandt Floridas bedste golfbaner. Banen ligger 25 minutters kørsel fra resortet.

Citrus Springs Golf & Country Club – banen, der ligger 20 minutters kørsel fra resortet, er en flot golfbane med store højdeforskelle og et spændende layout.

Vær opmærksom på, at der på de enkelte baner er krav om at køre i buggy og at betalingen sker separat inden spillets start. Prisen varierer fra 15-40 dollars pr. person for en runde.

Long Stay på Van der Valk Golf Resort

ClassicGolf tilbyder Long Stay pakker til Florida på Van der Valk Golf Resort. Bookes der et 4 ugers ophold i perioden fra maj til december er den ene uge GRATIS og der betales altså kun for 3 uger. Nedenstående priser er for 4 pers. i et hus.

Reception: Ja
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Ja
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 0 M
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Nej
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Nej
Afstand til indkøb: 3 Km
Balkon: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

14 nætter med fri golf
Periode
1 sep. 2021 - 31 dec. 2021 fra 16.995,-
1 jan. 2022 - 31 maj. 2022 fra 18.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 14 nætter på Van der Valk i en villa med pool mm.
 • Fri golf fordelt på 9 baner i området
 • Buggy er obligatorisk og skal betales "on spot"
 • 14 dages lejebil inkl. forsikring
 • Fly via Island fra København og Billund
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Long Stay - 28 nætter med fri golf
Periode
1 okt. 2021 - 31 dec. 2021 fra 17.495,-
1 jan. 2022 - 30 apr. 2022 fra 19.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 28 nætter på Van der Valk i en villa med pool mm.
 • Fri golf fordelt på 9 baner i området
 • Buggy er obligatorisk og skal betales on spot
 • 28 dages lejebil inkl. forsikring
 • Fly via Island fra København og Billund
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Van der Valk Golf Resort

Van der Valk

Til Van der Valk resortet findes der hele 9 golfbaner, heriblandt Juliette Falls Golf & Country Club, der er kåret blandt Floridas bedste golfbaner. Flere af banerne ligger, så der skal køres til dem.

 • 162 huller
 • Park
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Van der Valk Golf Resort

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø