Bo ud til golfbanen og tæt på Miami

 

Flot renoveret hotel og en klassikker blandt Miami områdets mange hoteller.

På Miami Lakes Hotel and Golf bor I lige ud til golfbanen og samtidig kun en kort køretur fra Miami Down Town og lufthavnen i Fort Lauderdale.

Værelserne er flotte og ligger spredt ud i små lave bygninger, som er opført i bungalow-stil. Der er gratis Wi-Fi på hotellet.

De fleste værelser vender enten ud mod poolen, golfbanen eller de mange hyggelige fællesarealer.

Fra jeres hotel er direkte adgang til Don Shula golfbanen (The Senator Course), og hvis I efter en dag på golfbanen trænger til en stor amerikansk steak, så ligger det originale Don Shula Steakhouse på selve golfbanen.   

Tæt på ligger også Miami Lakes, som er en lille hyggelig by, hvor der findes restauranter, butikker og barer. Hotellet tilbyder shuttle service til og fra Miami Lakes.  

Mange vil gerne shoppe, når de er på golfferie i USA, og I skal ikke køre ret langt for at komme til Sawgrass Mills, der er et af USA’s største outlet- og shoppingcentre med mere end 350 butikker. Her finder I kendte mærker som Nike, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Gap, Burberry, GUCCI, Prada og Versace.

Antal værelser: 86
Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Nej
Afstand til by: 500 m
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Hotel Indigo

Shula's Golf Club

The Senator Course i Shula's Golf Club er en klassisk Florida golfbane med masser af vand i spil. Banen regnes for at være blandt de bedste i Miami området. Banen, der er fra 1962, er senest renoveret i 2013. Til anlægget hører der gode træningsfaciliteter.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 69 m

Kort

Miami Lakes Hotel and Golf

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø