Bo ud til golfbanen og tæt på Miami

 

Flot renoveret hotel og en klassikker blandt Miami områdets mange hoteller.

På Miami Lakes Hotel and Golf bor I lige ud til golfbanen og samtidig kun en kort køretur fra Miami Down Town og lufthavnen i Fort Lauderdale.

Værelserne er flotte og ligger spredt ud i små lave bygninger, som er opført i bungalow-stil. Der er gratis Wi-Fi på hotellet.

De fleste værelser vender enten ud mod poolen, golfbanen eller de mange hyggelige fællesarealer.

Fra jeres hotel er direkte adgang til Don Shula golfbanen (The Senator Course), og hvis I efter en dag på golfbanen trænger til en stor amerikansk steak, så ligger det originale Don Shula Steakhouse på selve golfbanen.   

Tæt på ligger også Miami Lakes, som er en lille hyggelig by, hvor der findes restauranter, butikker og barer. Hotellet tilbyder shuttle service til og fra Miami Lakes.  

Mange vil gerne shoppe, når de er på golfferie i USA, og I skal ikke køre ret langt for at komme til Sawgrass Mills, der er et af USA’s største outlet- og shoppingcentre med mere end 350 butikker. Her finder I kendte mærker som Nike, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Gap, Burberry, GUCCI, Prada og Versace.

Antal værelser: 86
Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Nej
Afstand til by: 500 m
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

11 nætter med 6 runder golf
Periode
1 sep. 2019 - 31 dec. 2019 fra 13.995,-
1 jan. 2020 - 30 apr. 2020 fra 17.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 11 nætter på Indigo inkl. morgenmad
  • 6 runder golf på Don Shula inkl. buggy
  • 20 $ voucher til Shula Steakhouse
  • 11 dages lejebil inkl. forsikring
  • Direkte fly fra København
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Hotel Indigo

Shula's Golf Club

The Senator Course i Shula's Golf Club er en klassisk Florida golfbane med masser af vand i spil. Banen regnes for at være blandt de bedste i Miami området. Banen, der er fra 1962, er senest renoveret i 2013. Til anlægget hører der gode træningsfaciliteter.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 69 m

Kort

Miami Lakes Hotel and Golf

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar