Innisbrook Golf Resort


Innisbrook Resort and Golf Club ligger ude ved kysten ved Palm Harbor, 2 timer vest for Orlando.

Fra Innisbrook Resort and Golf Club er der ikke langt til hverken strande, parker eller museer. Og byer som Tampa, St. Petersburg og Clearwater ligger alle indenfor køreafstand af resortet. 

Til resortet hører der fire flotte golfbaner, Copperhead Course, Island Course, North Course og South Course, hvor Copperhead Course bliver benyttet af PGA Tour.  

På Innisbrook bor man i små huse. Husene er designet, så de falder ind i omgivelserne. Innisbrook Resort and Golf Club består af 609 gæsteværelser/suiter/værelser, som ligger i små grupperinger på en stor parklignende grund. Fra jeres værelse er der gåafstand til flere restauranter og butikker.

Alle huse indeholder køkken, opholdsstue, store soveværelser og udendørs balkon eller gårdhave.  Det hele virker meget smagfuldt.

Foruden fire golfbaner findes der også tennisbaner, 4 poolområder, en stor spa, en fiskesø samt vandrestier.

Endelig så ligger der flere gode restauranter på resortet, ligesom der også er en sportsbar, Osprey’s Sports Bar. 

Golf Digest har kåret Innisbrook som ’Top 75 Golf Resorts in America’, og dette fantastiske resort er et sikkert valg, hvis I ønsker at bo i lækre omgivelser og have let adgang til hele fire fremragende golfbaner.

Antal værelser: 525
Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Nej
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Innisbrook Golf Resort

Innisbrook Golf

Til Innisbrook Resort and Golf Club hører der fire flotte golfbaner, Copperhead Course, Island Course, North Course og South Course, hvor Copperhead Course bliver benyttet af PGA Tour. Golf Digest har kåret Innisbrook som ’Top 75 Golf Resorts in America’.

  • 72 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Innisbrook Golf Resort

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø