Innisbrook Golf Resort

 

Innisbrook Resort and Golf Club ligger ude ved kysten ved Palm Harbor, 2 timer vest for Orlando.

Fra Innisbrook Resort and Golf Club er der ikke langt til hverken strande, parker eller museer. Og byer som Tampa, St. Petersburg og Clearwater ligger alle indenfor køreafstand af resortet. 

Til resortet hører der fire flotte golfbaner, Copperhead Course, Island Course, North Course og South Course, hvor Copperhead Course bliver benyttet af PGA Tour.  

På Innisbrook bor man i små huse. Husene er designet, så de falder ind i omgivelserne. Innisbrook Resort and Golf Club består af 609 gæsteværelser/suiter/værelser, som ligger i små grupperinger på en stor parklignende grund. Fra jeres værelse er der gåafstand til flere restauranter og butikker.

Alle huse indeholder køkken, opholdsstue, store soveværelser og udendørs balkon eller gårdhave.  Det hele virker meget smagfuldt.

Foruden fire golfbaner findes der også tennisbaner, 4 poolområder, en stor spa, en fiskesø samt vandrestier.

Endelig så ligger der flere gode restauranter på resortet, ligesom der også er en sportsbar, Osprey’s Sports Bar. 

Golf Digest har kåret Innisbrook som ’Top 75 Golf Resorts in America’, og dette fantastiske resort er et sikkert valg, hvis I ønsker at bo i lækre omgivelser og have let adgang til hele fire fremragende golfbaner.

Antal værelser: 525
Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Nej
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

11 nætter med 5 runder golf
Periode
1 sep. 2019 - 31 dec. 2019 fra 17.495,-
1 jan. 2020 - 30 apr. 2020 fra 21.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 11 nætter på Innisbrock
  • 5 runder golf fordelt på North, South og Cooperhead inkl. buggy
  • 11 dages lejebil inkl. forsikring
  • Direkte fly fra København
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Innisbrook Golf Resort

Innisbrook Golf

Til Innisbrook Resort and Golf Club hører der fire flotte golfbaner, Copperhead Course, Island Course, North Course og South Course, hvor Copperhead Course bliver benyttet af PGA Tour. Golf Digest har kåret Innisbrook som ’Top 75 Golf Resorts in America’.

  • 72 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Innisbrook Golf Resort

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar