Den perfekte resortferie

 

GreenLinks Golf Villas er en del af Lely Resort Golf and Country Club, som ligger lige syd for den kendte by Naples på Floridas vestkyst og ikke langt fra The Keewaydin Island.

I selve byen Naples og i området omkring findes der gode shoppingmuligheder, restauranter, barer og I bor ganske tæt på kysten og nogle skønne strande.

På resortet bor man i store, flotte villaer med 2 eller 3 soveværelser, 2 badeværelser, et fuld udstyret køkken, opholdsstue samt en overdækket veranda. Alle villaer har desuden vaskemaskine og gratis internet.   

I Lely Resort Golf and Country Club findes der poolområde, tennisbaner, fitness og et barbeque grill område, hvor man frit kan benytte grillen til aftenens bøffer. Resortets gæster har også adgang til den lækre Players Club Spa, hvor der findes både dampbad, sauna og mulighed for (mod betaling) at få massagebehandlinger.      

En fantastiske golfoplevelse
Til GreenLinks Golf Villas og Lely Resort Golf and Country Club hører der tre fantastiske golfbaner, Flamingo Island Club, Lely Mustang Golf Course og The Classics (Privat bane). Banerne ligger i gåafstand fra jeres villa.

Antal værelser: 100
Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Nej
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

11 nætter med 6 runder golf
Periode
1 okt. 2019 - 31 dec. 2019 fra 14.995,-
1 jan. 2020 - 30 apr. 2020 fra 19.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 11 nætter på Greenlinks i villalejlighed
  • 6 runder golf på Mustang & Flamingo inkl. buggy
  • 11 dages lejebil inkl. forsikring
  • Direkte fly fra København
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

GreenLinks Golf Villas

Lely Resort Golf and Country Club

Til GreenLinks Golf Villas og Lely Resort Golf and Country Club hører der tre fantastiske golfbaner, Flamingo Island Club, Lely Mustang Golf Course og The Classics (Privat bane). Banerne, der er designet af henholdsvis Robert Trent Jones, Sr, Lee Trevino og Gary Player, ligger i gåafstand fra jeres villa.

  • 54 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 0.2 km

Kort

GreenLinks Golf Villas

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar