The Renaissance Palm Springs Hotel

Renaissance Palm Springs Hotel er ny-renoveret med en yderst spændende indretningsstil og virkelig god smag for skønhed.

Med svajende palmer og de majestætiske San Jacinto bjerge i baggrunden, ligger dette coachella valley hotel perfekt og indfanger essensen af ​​ørkenen.
Hotellets pool område fungerer som en fin lille oase midt i ørkenen. Her kan du slænge dig i en af deres private cabanas, bestille forfriskende drinks og bare slappe af.

Sov godt og drøm sødt i et af deres værelser eller en suite, som er designet udelukkende til at forkæle dig med top kvalitets madrasser og spa-inspirerede badeværelser.
Længes du efter en beroligende massage eller måske en foryngende ansigtsbehandling under dit ophold, skal du sørge for at bestille en behandling i Spa Del Sol som sørger for at forkæle alle dine sanser.

Nyd et besøg på "DATE"  - hotellets restaurant - og glæd dig til, at smage maden hvor den lokalt dyrkede frugt er inkluderet i alle retter på menuen.
Rocks er deres trendy bar som giver rig mulighed for at læne sig lidt tilbage og slappe af efter en lang dag med god golf og masser af oplevelser.

Tager du en fridag fra golfen kan du forkæle dig selv med, at udforske Palm Springs Aerial Tramway, Palm Springs Art Museum og boutiques langs byens største hovedgade. 

OBS!
Husk at vi altid ønsker at give jer de bedst mulige oplevelser, til den bedst mulige pris og derfor anbefaler vi altid skræddersyede rundrejser efter jeres egne ønsker og behov. Man kan derfor med fordel tage et kig på de andre hoteller på destinationen. Pakkeprisen herunder er blot et forslag.

Antal værelser: 255
Pool: Ja
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 4 runder
Periode
1 jan. 2020 - 31 mar. 2020 fra 15.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger på The Renaissance Palm Springs Hotel
 • 4 runder golf fordelt på Escena Golf Club & Cimarron Boulder Course
 • Lejebil inkl. fri km og forsikring
 • Direkte fly inkl. kuffert og golfbags

Golfbaner

Escena

Denne bane er designet af Nicklaus Design og placeret i nærheden af Palm Springs internationale lufthavn. En klassisk 18-hullers bane midt i den californiske ørken som helt sikkert vil give dig en oplevelse i modsætning til alle andre baner.

 • 18 huller
 • park
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 7.4 km

Cimarron Golf

Boulder Course blev i 2013 udnævnt som top 25 bedste steder at spille i det sydlige Californien og er fortsat kendt for at have de bedste greens i hele dalen. Boulder Course tilbyder fire sæt tees, der gør det sjovt for spillere af alle evner.

 • 18 huller
 • park
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 9.4 km

Kort

The Renaissance Palm Springs Hotel

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø