Besøg vinlandet Napa Valley


Midt i det eftertragtede vinmekka Napa Valley ligger The Meritage Resort & Spa. Det her er ikke "bare" et hotel men et fantastisk resort som tilbyder en fuldendt luksus oplevelse.
The Meritage er en smuk oase omringet af solbeskyttende bakkede vinmarker med hele 9 hektar privat vingård heriblandt vandreruter og stier til gode gåture i området. Hotellet har 322 værelser, fordelt på forskellige værelseskategorier. The Meritage tilbyder alt lige fra wellness, vinsmagninger i lange baner til gourmet smagsoplevelser som er ren forkælelse for smagsløgene. Uanset om du er til en middag på den prisbelønnede Siena restaurant, en aromatisk morgen Espresso fra Blend Cafe eller en hyggelig og afslappet snack i lobbybaren, så er oplevelsen fantastisk. Du bliver, uanset hvad, mødt med et smil på læben og en service som er i verdensklasse.

Efter en underholdende runde golf i de naturrige omgivelser, kan man slappe af ved hotellets pool eller nyde en tur i den rustikke SPA afdeling, som giver ordet afslapning helt ny menig. Er I til lidt sjov om aften, kan man hænge ud i Crush Lounge hvor du blandt andet kan bowle og nyde et par drinks og snacks.

Med et ophold på The Meritage giver vi dig 100 % garanti for en på opleveren! 

OBS!
Husk at vi altid ønsker at give jer de bedst mulige oplevelser, til den bedst mulige pris og derfor anbefaler vi altid skræddersyede rundrejser efter jeres egne ønsker og behov. Man kan derfor med fordel tage et kig på de andre hoteller på destinationen. Pakkeprisen herunder er blot et forslag. 

Antal værelser: 322
Pool: Ja
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 7
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 3 runder golf
Periode
1 maj. 2019 - 19 nov. 2019 fra 16.495,-
20 nov. 2019 - 1 apr. 2020 fra 14.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på The Meritage Resort & Spa
  • 3 runder golf på Napa Golf Course
  • 7 dages lejebil inkl. fri kilometer og forsikring
  • Direkte fly fra København - Oakland ell. Los Angles inkl. kuffert og golfbags

Golfbaner

Napa Valley Golf Course

En fantastisk runde golf venter i vinlandet omkring Napa Valley. Banen ligger blot få kilometer fra selve Napa og er derfor ideel at kombinere efter et besøg på denne smukke golfbane.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel:

Kort

The Meritage Resort & Spa

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar