Bo i Ojai's smukke dal


Ikoniske Ojai Valley Inn ligger i en sjælden kystdal med naturskønne omgivelser blot 1,5 time fra Los Angles International Airport. Resortet byder på et overflod af både aktive og fredelige aktiviter. I baghaven ligger der en legendarisk golfbane af samme navn, som er blevet top ranket bl.a. af GolfDigest.

Ønsker man sig afslapning, kan du med fordel geare helt ned og slappe godt af i den 31.000 kvadratmeter store SPA landsby med et dyp i en af de store swimmingpools eller f.eks. tage på et besøg til Artist Cottage. På Ojai Inn & Spa er der syv unikke restauranter, der spænder bredt fra snack restauranter, poolbar til lækker fine dining.

Trænger du til en rigtig lækker dukkert ligger resortet blot 20 minutter fra kysten.

NB!
Husk at vi ønsker at give jer de bedst mulige oplevelser og derfor anbefaler vi altid skræddersyer rundrejser efter jeres egne ønsker og behov. Man kan derfor med fordel tage et kig på de andre hoteller på destinationen. Pakkeprisen herunder er blot et forslag.

Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 10
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Nej

Kort

Ojai Valley Inn Golf & Spa

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø