Marina Del Rey Hotel


På Marina del Rey Hotel er servicen i top og det er absolut et af de bedste hotel valg i området med Venice Beach i baghaven. Hotellet byder på talrige gæste faciliteter så som fitnesscenter, jacuzzi og spa og en døgnåben reception. Du bor ved  bugten og tæt på Fisherman's Village og Venice Beach.

Hotellet råder over 164 værelser alle med aircondition, køleskab og minibar. Værelserne har egen balkon eller gårdhave samt badeværelse med brusere, designertoiletartikler og hårtørrer. Desuden er der kabel TV til rådighed, gratis trådløs WIFI, concierge, renseri og vaskeservice.

Tager du en fridag fra golfbanen har du rig mulighed for, at benytte hotellets mange faciliteter som f.eks. udendørs pool, spabad og fitnesscenter.
Bliver du små sulten undervejs kan du vælge at spise i hotellets restaurant, som har en bar med pool udsigt. Alternativt kan du blive på værelset,  hoppe i morgenkåben og bestille room service som har døgnåbent.

OBS!
Husk at vi altid ønsker at give jer de bedst mulige oplevelser, til den bedst mulige pris og derfor anbefaler vi altid skræddersyede rundrejser efter jeres egne ønsker og behov. Man kan derfor med fordel tage et kig på de andre hoteller på destinationen. Pakkeprisen herunder er blot et forslag.
Antal værelser: 164
Pool: Ja
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

5 nætter med 2 runder golf
Periode
1 okt. 2019 - 31 mar. 2020 fra 14.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 5 nætter på Marina Del Rey Hotel
  • 2 runder golf på Rancho Park Golf Course
  • Lejebil inkl. fri km og forsikring
  • Direkte fly inkl. baggage og golfbags

Golfbaner

Rancho Park

Rancho Park Golf Course er en 18-hullers, par 71 mesterskabsbane designet af William Johnson og William P. Bell. Golfbanen er et udfordrende og bølgende forløb der kræver store færdigheder.

  • 18 huller
  • park
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 13.4 km

Kort

Marina Del Rey hotel

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø