Bo bare "et drive" fra Pebble Beach


Hvis du er på udkig efter en anderledes, men yderst underholdende golf og spa oplevelse, så er et ophold på Hyatt Regency Hotel & Spa on Del Monte, det helt rigtige valg.
Her bor du faktisk i baghaven af Del Monte Golf Course, som er den ældste golfbane vest for Mississippi og en rigtig god start hvis du skal have lidt selvtillid med i rygsækken inden Pebble Beach står for skud.
Den berømte Pebble Beach er nemlig lige indenfor rækkevidde med blot 10 minutters kørsel fra resortet. En fænomenal golfoplevelse venter forude med rig mulighed for, at besøge andre top golfbaner indenfor kort afstand. En køretur på den populære 17 mile drive, er et must når turen ligges her forbi. At høre havet og se bølgerne bruse omkring de fantastiske  greens på golfbanerne giver en gåsehud - og det er faktisk som om, at tiden står stille når man bevæger sig rundt på disse californiske kanter.

Selve hotellet er hyggeligt og moderne og der er masser af lækre faciliteter med alt lige fra udendørs pools, 4 forskellige spisemuligheder samt et valg af udflugtsmuligheder med bl.a. Point Pinos lighthouse, Del Monte Shopping og en af de mange naturparker er også en mulighed.

På Hyatt Regency bor man også bare 10 minutter fra det charmerende Fisherman Whaft i Monterey. Her er der et overdådigt udvalg af gode fiskerestauranter og du kan spise store is. Fra kajen, kan man komme på hval safari i solnedgang og have mulighed for at se pukkelhvaler i en masse.  

Dette lille hyggelige lokal samfund er med tiden blevet virkeligt populært både for amerikanere og udenlandske turister, som gæster området for at besøge Carmel by The Sea eller spille en uforglemmelig runde golf. 

NB: Husk at vi ønsker at give jer de bedst mulige oplevelser og derfor anbefaler vi altid skræddersyede rundrejser efter jeres egne ønsker og behov. Man kan derfor med fordel tage et kig på de andre hoteller på destinationen. Pakkeprisen herunder er blot et forslag. 

Antal værelser: 550
Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 5
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter inkl. 4 runder golf - THE PEEBLE BEACH EXPEREINCE
Periode
1 nov. 2019 - 31 mar. 2020 fra 19.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger på Hyatt Regency Hotel & SPA
 • 2 runder golf på Del Monte Golf Course
 • 1 runde golf på PEBBLE BEACH
 • 1 runde golf på Spyglass
 • Lejebil inkl. fri km og forsikring
 • Direkte fly til Oakland ell. Los Angeles inkl. kuffert og golfbags

Golfbaner

Del Monte Golf Course

Del Monte Golf Course åbnede for første gang dørene op for spil i 1897 og er en del af Peeble familien. En spændende og historie præget golfoplevelse venter på denne unikke championship bane.

 • 18 huller
 • Park
 • Driving range
 • Afstand til hotel:

Pebble Beach Golf Links

Spil nummer 1! Pebble Beach er nemlig år på år kåret til den bedste offentlige golfbane i USA. Pebble har haft samtlige stjernespillere til at måbe over banen. På Pebble får man selv lov at sætte sit kvalitets stempel på det FABELAGTIGE anlæg.
Oplevelsen er fuldendt på hul 19, hvor du bl.a. kan nyde copestyle-burgers, gourmet moule frits og nyde en lokal brygget øl eller vin.

 • 18 huller
 • Links
 • Driving range
 • Afstand til hotel:

Spyglass Hill Golf Course

En god kombination af havudsigt, fresh breeze, bakket terræn og sand! Masser af sand er der nemlig på Spyglass Hill Golf Course og det er uforglemmelige oplevelse som møder en undervejs på banen, der ligesom sin storesøster Pebble har haft flere turneringer på cv'et.

 • 18 huller
 • Åben Park/Links
 • Afstand til hotel:

Kort

Hyatt Regency Monterey Hotel & Spa on Del Monte Golf Course

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø