Bo midt i pulserende San Fransisco


Midt i hjertet af San Fransisco ligger Hotel Nikko. Hotellet gennemgik en stor renovering i 2017 og har siden da stået knivskarpt.
Det første der møder hotellets gæster, er den store omfattende lobby med højt til loftet og et stemningsniveau, som løfter oplevelsen helt i top fra starten af besøget. Værelserne på hotellet er store og lyse med udsigt til den pulserende storby.
I en af hotellets restauranter og lounge barer, kan der nydes alt lige fra lækker gourmet style mad til sushi og gode cocktails. Efter en god middag kan man med fordel kaste sig ud i et liveshow på Feinstein’s, som også ligger på hotellet.
Her er der alt lige fra koncerter til velkendte komikere og er uden tvivl en oplevelse værd.

Trænger man til at blive frisket lidt op kan man besøge deres indendørs roof top pool og fitness, som ligger øverst oppe på hotellet. Er du mere til en god friskbrygget kop kaffe, finder du selveste Starbucks på hotellet.

Indenfor 30 minutters kørsel, finder du golfbaner i verdensklasse så alt i alt en perfekt løsning på en kombinationsferie med pulserende storby og et par suveræne runder golf. Vil du på Roadtrip, så sammensætter og skræddersyer vi også det, helt efter dine egne behov/ønsker og du får naturligvis også vores egne anbefalinger med i pakken.

En rigtig god oplevelse, som du sent vil glemme.

NB: Husk at vi ønsker at give jer de bedst mulige oplevelser, hvorfor vi altid anbefaler at skræddersy rundrejser efter jeres egne ønsker og behov. Du kan derfor med fordel tage et kig på de andre hoteller på destinationen. Pakkeprisen herunder er blot et forslag. 

Antal værelser: 532
Pool: Nej
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 0
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Nej

Priser og pakker

5 nætter med 2 runder golf
Periode
1 maj. 2019 - 31 mar. 2020 fra 16.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 5 overnatninger på Hotel Nikko i dobbeltværelse
  • 2 runder golf på Lincoln Park Golf Course
  • Lejebil 5 dage inkl. fri km og forsikring
  • Direkte fly til Oakland ell. Los Angles inkl. kuffert og golfbags

Golfbaner

Lincoln Park Golf Course

Blot 20 minutter udenfor den pulserende storby ligger Lincoln Park Golf Course. Et flot 18 hullers bane, der med sin spektakulære lokation giver en suveræn golfoplevelse. Man kan fra banen bl.a. se Golden Gate Bridge.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Afstand til hotel:

Kort

Hotel Nikko

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø