USA

Golf i USA - the sky is the limit


En golfferie til USA må stå på enhver golfers ønskeliste. 

Alt er stort, alt er muligt og rækken af kombinationsmuligheder til din golf ferie er uendelig - only the sky is the limit!

Over 25 millioner amerikanere, eller 8% af befolkningen om du vil, spiller golf så udvalget på disse kanter er ikke til sammenligning. 

På jeres rejse til USA lander I i Orlando, der er kendt som stedet, hvor man finder de store forlystelsesparker som Disney World, Universal Studios og SeaWorld.

I solskins staten, fra Pensacola til Key West længst mod syd, ligger der mere end 1500 golfbaner. Så der er nok at vælge imellem. Der findes både private baner, som offentligheden ikke har adgang til, og der findes rigtig mange offentlige golfbaner af virkelig høj kvalitet.

Florida er også kendt for sine gode shoppingmuligheder, forlystelsesparker og noget af det, som man bare skal opleve, når man besøger Florida er en endagstur med besøg på enten Kennedy Space Center eller Disney World lige udenfor Orlando.

Vil man på længere udflugter kan det anbefales at besøge Miami Beach, Fort Lauderdale, Key West og Everglades air boat tur. Key West er USA’s sydligste punkt. Her er klimaet tropisk, og Key West er et charmerende bekendtskab med blandt andet Hemmingways house. 

Miami ligger også i det tropiske klimabælte og er en pulserende storby. Her kappes skyskraberne om at nå nye højder, og Miami er kendt for sit pulserende natteliv med masser af barer, restauranter natklubber. Der er således masser at tage sig til på en golfferie til Florida.

Pakken, som ses nedenfor, er et eksempel på, hvordan I kan komme afsted. Hvis I ønsker andre kombinationer - længde på ferien eller spil på andre baner, så kontakt os på 70 23 55 80 og vi hjælper jer med at sammensætte den perfekte golfrejse til Florida.

Destinationer
Florida

Destinationer i USA

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø