Voyage Belek Golf & Spa


Voyage Belek Golf & Spa er kendt for mange danskere og er et helt fantastisk 5-stjernet hotel og søsterhotel til Maxx Royal. Hotellet har gennemgået en total renovering henover vinteren 2018-2019 og fremstår derfor helt nyt og knivskarpt. Vælger du dette hotel får du mere end "value for money" og når du nu er i gang, kan vi godt anbefale dig at du samtidig
opgraderer værelset til et med havudsigt.

Service niveauet er højt og med flere forskellige restaurant muligheder og rigtig mange faciliteter (udover golfen) er det et perfekt produkt til prisen. Hoteller ligger helt ud til vandet og er også et godt resort for familieferier, med masser af aktiviteter til både store og små.

Golfen: 

I denne pakke indgår der bl.a. spil på Beleks bedste bane, nemlig Montgomerie. Banen designet af Colin Montgomerie og blevet benyttet af europatouren ved flere lejligheder. Der venter en stor oplevelse. Banen står altid kniv skarpt, og I skal forvente at blive udfordret på samtlige huller. Baner som denne opleves ikke særlig tit, så det er bare at nyde banens flotte layout.

Desuden spiller I også på den hyggelige Titanic. Det er Beleks ældste golfbane, som også er kendt under navnet TAT. Golfanlægget har 27 huller og har udviklet sig meget positivt de sidste par år. For mange danskere, som har besøgt Belek, bliver det et gensyn med den måske mest atmosfærefyldte golfbane i Belek.

Opholdet inkluderer shuttle bus fra hotellet til banerne. 

Bemærk venligst!
Såning af nyt græs på Montgomerie finder sted i perioden fra midt juni til begyndelsen af september og igen fra slutningen af september til medio oktober. Montgomerie er lukket før og under afholdelse af Europa Touren 28.10.19 - 10.11.19

Antal værelser: 587
Pool: Ja
Afstand til stranden: 200 m
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 2,5 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter - 4 runder golf
Periode
25 feb. 2020 - 3 mar. 2020 fra 6.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 nætter i delt dobbeltværelse
 • All Inclusive
 • 4 x Golf ( 2 x Montgomerie & 2 x Titanic)
 • Transfer til/fra golfbanerne
 • Fly direkte fra København/Billund til Antalya
 • Transport af golfbag og kuffert
 • Transfer direkte til/fra lufthavnen
 • Tilkøb af værelse med havudsigt kr. 500.-
 • Ekstra golf fra kr. 500.-

Golfbaner

The Montgomerie Golf Club

The Montgomerie Golf Club

Montgomerie Maxx Royal er designet af Skotlands førende golfspiller og tidligere Ryder Cup kaptajn, Colin Montgomerie. Banen byder på masser af bunkers, waste areas, klitlandskab og fyrreskov. Montgomerie har naturligt nok hentet inspiration fra de skotske linksbaner og har fået skabt en flot og udfordrende golfbane.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 6.8 km
Titanic Golf Club

Titanic Golf Club

Titanic Golf Club består af tre 9-hullers sløjfer, River, Forest og Mediterranean. 27-hullers anlægget er designet af det engelske golfbanearkitektfirma, Architects of Hawtree Golf Course (Martin Hawtree), der har skabt tre fremragende og meget forskellige sløjfer.

 • 27 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 14.0 km

Kort

Voyage Belek Golf & Spa

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar