Voyage Belek Golf & Spa

 

Voyage Belek Golf & Spa er kendt for mange danskere og er et helt fantastisk 5-stjernet hotel og søsterhotel til Maxx Royal. Hotellet har gennemgået en total renovering henover vinteren 2018-2019 og fremstår derfor helt nyt og knivskarpt. Vælger du dette hotel får du mere end "value for money" og når du nu er i gang, kan vi godt anbefale dig at du samtidig opgraderer værelset til et med havudsigt.

Service niveauet er højt og med flere forskellige restaurant muligheder og rigtig mange faciliteter (udover golfen) er det et perfekt produkt til prisen. Hoteller ligger helt ud til vandet og er også et godt resort for familieferier, med masser af aktiviteter til både store og små.

Golfen:

I denne pakke indgår der bl.a. spil på Beleks bedste bane, nemlig Montgomerie. Banen designet af Colin Montgomerie og blevet benyttet af europatouren ved flere lejligheder. Der venter en stor oplevelse. Banen står altid kniv skarpt, og I skal forvente at blive udfordret på samtlige huller. Baner som denne opleves ikke særlig tit, så det er bare at nyde banens flotte layout.

Desuden spiller I også på Faldo. Cornelia Faldo Golf Club er designet af Sir Nick Faldo, som har skabt et sandt mesterværk. Golfanlægget med 27 huller er kåret blandt Europas 100 bedste golfbaner. Designet er banebrydende, og uanset hvilke sløjfer man vælger at spille, så venter der en golfoplevelse ud over det sædvanlige.

Opholdet inkluderer shuttle bus fra hotellet til banerne.

Bemærk venligst!
Såning af nyt græs på Montgomerie finder sted i perioden fra midt juni til begyndelsen af september og igen fra slutningen af september til medio oktober. Montgomerie er lukket før og under afholdelse af Europa Touren 28.10.19 - 10.11.19

Antal værelser: 587
Pool: Ja
Afstand til stranden: 200 m
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 2,5 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 4 runder golf
Periode
6 okt. 2020 - 30 nov. 2020 fra 10.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 nætter i delt dobbeltværelse
 • All Inclusive
 • 4 x Golf ( 2 x Montgomerie & 2 x Faldo)
 • Transfer til/fra golfbanerne
 • Fly direkte fra København og Billund til Antalya
 • Transport af golfbag og bagage
 • Transfer direkte til/fra lufthavnen
 • Tilkøb af værelse med havudsigt kr. 500.-
 • Ekstra golf fra kr. 500.-

Golfbaner

The Montgomerie Golf Club

The Montgomerie Golf Club

Montgomerie Maxx Royal er designet af Skotlands førende golfspiller og tidligere Ryder Cup kaptajn, Colin Montgomerie. Banen byder på masser af bunkers, waste areas, klitlandskab og fyrreskov. Montgomerie har naturligt nok hentet inspiration fra de skotske linksbaner og har fået skabt en flot og udfordrende golfbane.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 6.2 km
Cornelia Faldo Club

Cornelia Faldo Club

Cornelia Faldo Golf Club er designet af Sir Nick Faldo, som har skabt et sandt mesterværk. Golfanlægget med 27 huller er kåret blandt Europas 100 bedste golfbaner. Det har åbenlyst ikke skortet på de økonomiske midler ved anlæggelsen af de tre sløjfer, King Course, Queen Course og Prince Course. Designet er banebrydende, og uanset hvilke sløjfer man vælger at spille, så venter der en golfoplevelse ud over det sædvanlige.

 • 27 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 5.7 km

Kort

Voyage Belek Golf & Spa

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø