En uges ferie lige før påske på 5* hotel


Vi tilbyder en virkelig skarp pris på en tur i uge 15 med gode starttider, all inklusive med lækkert mad på flere forskellige restauranter, en gennemsnits temperatur på 21 grader og golfbaner du sent vil glemme.

Hotellet ligger på golfbanen og henvender sig til den kræsne gæst – man kan desuden bruge søster hotellet Sueno Deluxe´s faciliteter og restauranter

MERE INFO OM SUENO GOLF BELEK HER!
MERE INFO OM SUENO DELUXE HOTEL HER!

PRISPAKKE:
Dobbeltværelse med all inklusive og balkon
4 gode starttider på Pines & Dunes - forhåndsreserveret hjemmefra
Direkte fly til/fra Billund  
Transport af golfbag og bagage
Direkte transfer til/fra lufthavn og hotel 

Kr. 8.495.- pr. person 

TEE TIDER:
Pines 09.04.2019 09:48
Dunes 11.04.2019 08:18
Pines 12.04.2019 09:12
Dunes 13.04.2019 08:09

AFREJSE TIDER:
Afrejse fra Billund den 08.04.2019 – 15.04.2019

Ring og bestil på 70 23 55 80!

*Tilbuddet er gældende så længe lager haves - efter først til mølle.

Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Kort

Super tilbud på Sueno Golf Belek - uge 15

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar