Kaya Belek Hotel


Kaya Belek er et hotel i elegant og moderne stil. Hotel ligger ud til stranden, men trods det er det i gåafstand til golfbanen Kaya Palazzo. Hotellet har et udmærket all inclusive koncept som mange gæster vælger grundet value for money. Men der er ikke sparet på kvaliteten, så man kan forvente et meget velfungerende hotel og en helt fantastisk golfbane.

Hotellet består af en stor hovedbygning, nærmest som en hestesko, med masser af pools op gennem området. Flotte dobbeltværelser som blev renoveret i 2014, og som har de ting et luksus hotel nu skal have. Mini baren indgår blandt andet i deres all inclusive koncept.

Hotellet har naturligvis masser af faciliteter, så som tennis, fitness, minigolf og bordtennis. Man kan smutte i tyrkisk bad med jacuzzi, sauna og mod gebyr få noget massage.

Golf banen åbnede i 2017, designet af David Jones og er mest kendt for at være en dejlig bane med masser af udfordringer, smalle fairways, store bunkers og gigantiske flotte greens – hvor man selv med mange runder ikke bliver træt af layout og banens mange flotte huller.

Antal værelser: 350
Pool: Ja
Afstand til stranden: 100 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 5 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 6 runder golf
Periode
1 maj. 2020 - 10 jun. 2020 fra 8.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • Direkte fly fra København, Billund eller Hamborg inkl. kuffert og golfbag
 • 7 nætter i delt dobbelt værelse m/balkon
 • All inklusive
 • 6 x Golf på Kaya Palazzo
 • Hotel shuttle service til/fra banerne
 • Privat shuttle direkte til/fra lufthavnen
 • Spørg altid gerne efter andre datoer og golf muligheder som ikke ses her

Golfbaner

Kaya Palazzo Golf Club

Kaya Palazzo Golf Club bære præg af den internationalt berømte designer David Jones. Denne gode solide bane er ikke bare en walk-over og kræver stærk nerve. Kaya Belek-banen har mange interessante huller og indeholder eukalyptustræer og en 750.000 m2 fyrreskov.

 • 36 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel:

Kort

Kaya Belek Hotel

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø