HOLD JUL I BELEK 2019


Tænk sig at slippe for julestress, julemad og det kolde danske vintervejr.
For nogle er det drømmen og hvis det er tilfældet for dig så har vi et rigtig godt forslag til en anderledes jul, hvor du holder ferie, spiller en masse golf og hvor du ikke behøver løfte en finger - bare nyde. 

Turen er sat op hjemmefra og du kommer til, at spille golf med andre glade danske golfere under varmere himmelstrøg. Golftiderne er bestilt hjemmefra og I bor på banen, så det eneste I skal koncentrere jer om, er at spille golf.
Der er mulighed for, at spise sammen eller hver for sig på Sueno Golf Hotel hoved restaurant og så kan du også benytte dig af faciliteterne på søster hotellet Sueno Deluxe.

Er I måske 4 eller endnu flere, så kan I også vælge at få lov til at spille sammen. Det er helt op til Jer. Vi har 20 pladser på turen og det er efter først til mølle. Bestil på info@classicgolf.dk 

GOLFEN:
Dunes
Et helt igennem fantastisk anlæg, som er en lidt lettere bane end sin søster bane Pines. Masser af udfordringer venter, hvor der er vand i spil på mange af hullerne og de fleste green´s er dækket af naturlige bunkers. Afslutningen er et kort par 4 hul, hvor green ligger midt i søen helt oppe ved hotellet.

Pines
Er regnet som en noget mere udfordrende bane end Dunes og minder lidt om en links bane inde i skoven. Du kommer forbi hotellet ved flere huller og igen afsluttes hul nr. 18 med en ø-green helt oppe ved hotellet og der bliver helt sikkert noget at snakke om efter runden.
Matchen starter på første dagen. Vi har bestilt en lidt sen starttid, så alle mand lige kan komme forbi driving range og putting banen + nyde en god frokost før det hele starter.

HOTELLET:
Dejlige dobbeltværelser på 35 kvm. med balkon og direkte adgang til banen. Der er ca. 50 meter til første tee fra pro-shoppen og når runden er afsluttet, kan du sætte sig i Birdie bar eller i hotellets lounge område med udsigt ud over de 2 ø-greens. Hotellet har de nødvendige faciliteter inkl. indendørs pool og sauna. Hotellet størrelse og beliggenhed er lige tilpas og du bemærker hurtigt den specielle atmosfære og stemning som kun findes på Sueno Golf Belek - og mangler du noget så kan søster hotellet altid tages i brug. 


PROGRAM:

22.12.2019      Afrejse fra Kastrup og Billund
23.12.2019      Gå i pro-shoppen og få en starttid
24.12.2019      Forudbestilt starttid på Dunes første tid 10:06.                
25.12.2019      Forudbestilt starttid på Pines første tid 10:51.                
26.12.2019      Fridag eller gå i pro-shoppen for at få en starttid
27.12.2019      Forudbestilt starttid på Pines første tid 08:45
28.12,2019      Forudbestilt starttid på Dunes første tid 08:45
29.12.2019      Hjemrejse fra Kastrup og Billund

Prisen inkluderer:
  • Fly direkte fra København/Billund til Antalya
  • 7 nætter i dobbeltværelse m/balkon
  • All inklusive – Morgen, frokost, snackbar, middag samt drikkevarer på begge hoteller 
  • FRI GOLF – 4 bekræftede tider hjemmefra (resten bookes ved ankomst)
  • Transport af golfbag og bagage
  • Direkte transfer til/fra lufthavnen
  • Transfer til/fra Sueno Deluxe, hvor du også kan spise og bruge hotellet´s faciliteter

Kr. 7.995- pris pr. person i delt dobbeltværelse
Kr. 1.000,- tillæg for single  
Kr. 350,- opgradering til større værelser og større balkon ud mod golfbanen 

 

Flytider fra Billund
22.12.2019 Billund 20:30 – Antalya 01:25(+1)
29.12.2019 Antalya 16:30 – Billund 19:35

Flytider fra Kastrup
22.12.2019 Kastrup 10:45 – Antalya 15:15
29.12.2019 Antalya 07:00 – Kastrup 09:45

Bemærk!
Vi anbefaler, at bestille turen i god tid, for at sikre sig plads og senest søndag den 1. september 2019.
Der er ingen matchleder med på turen.

Pool: Ja
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Kort

Juletilbud til Belek

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar