Luksushotel med fantastisk beliggenhed


Dette skønne familievenlige hotel har en fantastisk beliggende mellem pinjetræer og lige ned til en dejlig sandstrand, hvor det kridhvide sand og en lækker træbadebro lokker gæsterne til at tilbringe et par afslappende timer.

Her kan I sidde med fødderne i vandkanten og nyde udsigten ud over det glitrende solbeskinnede Middelhav, mens I samlet kræfter til den næste golfrunde på det nærliggende Gloria Golf Resort.

Som noget ganske særligt er Gloria Verde med i et naturbevaringsprogram for havskildpadder. Skildpadderne kommer om sommeren op på stranden for at yngle, så er I heldige får I en enestående naturoplevelse med på rejsen. Det er en af den slags oplevelser man ikke kan finde ret mange steder i verden, og så er den tilmed helt gratis!

Antal værelser: 293
Pool: Ja
Afstand til stranden: 0 m
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 8 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Gloria Golf

Gloria Golf

Gloria Golf med de to fantastiske golfbaner, Gloria Old Championship Course og Gloria New Championship Course, hører til blandt Belek-områdets absolut bedste golfbaner. Banerne byder tilsammen på både parkhuller, seasidehuller og skovhuller og med 45 golfhuller får I adgang til Belek-områdets største golfanlæg, der byder på masser af variation og oplevelser på golfferien. Der er shuttleservice fra hotellet til Gloria Golf Club, der ligger tæt på hotellet.

  • 45 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 50.4 km

Kort

Gloria Verde Resort

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø