Lækkert strandhotel i udkanten af Belek


Hotellet, der senest blevet renoveret i 2008, er et særdeles populært hotel, som holder en høj standard, men samtidig med priser, der ligger et stykke under nabohotellet Gloria Serenity.

Gloria Golf Hotel, der er omgivet af en dejlig, grøn have med poolområde, barer og restauranter, kan med rette betegnes som et beach front hotel. Havet kan ses fra hotellet, og stranden ligger få minutter fra hotellet.

Antal værelser: 293
Pool: Ja
Afstand til stranden: 200 m
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 500 m
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Gloria Golf

Gloria Golf

Gloria Golf med de to fantastiske golfbaner, Gloria Old Championship Course og Gloria New Championship Course, hører til blandt Belek-områdets absolut bedste golfbaner. Banerne byder tilsammen på både parkhuller, seasidehuller og skovhuller og med 45 golfhuller får I adgang til Belek-områdets største golfanlæg, der byder på masser af variation og oplevelser på golfferien. Der er shuttleservice fra hotellet til Gloria Golf Club, der ligger tæt på hotellet.

  • 45 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 53.2 km

Kort

Gloria Golf Hotel

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø