Lækkert strandhotel i udkanten af Belek


Hotellet, der senest blevet renoveret i 2008, er et særdeles populært hotel, som holder en høj standard, men samtidig med priser, der ligger et stykke under nabohotellet Gloria Serenity.

Gloria Golf Hotel, der er omgivet af en dejlig, grøn have med poolområde, barer og restauranter, kan med rette betegnes som et beach front hotel. Havet kan ses fra hotellet, og stranden ligger få minutter fra hotellet.

Antal værelser: 293
Pool: Ja
Afstand til stranden: 200 m
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 500 m
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 sep. 2019 - 31 okt. 2019 fra 10.495,-
1 nov. 2019 - 18 nov. 2019 fra 9.795,-
19 nov. 2019 - 29 feb. 2020 fra 8.995,-
1 mar. 2020 - 31 mar. 2020 fra 10.195,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger med All Inklusive
 • 5 runder golf på Gloria's New & Old Course - bekræftet tider hjemmefra
 • Direkte transfer fra Antalya lufthavn til hotel t/r
 • Transport af golfbag og bagage
 • Shuttle bus til/fra banerne
 • Mulighed for at opgradere værelsekategori - spørg ved bestilling
 • Direkte fly fra Kbh, Billund, Hamburg (marts – nov) og Aalborg (maj – okt)
 • Spørg altid gerne efter andre datoer og golf muligheder som ikke ses her

Golfbaner

Gloria Golf

Gloria Golf

Gloria Golf med de to fantastiske golfbaner, Gloria Old Championship Course og Gloria New Championship Course, hører til blandt Belek-områdets absolut bedste golfbaner. Banerne byder tilsammen på både parkhuller, seasidehuller og skovhuller og med 45 golfhuller får I adgang til Belek-områdets største golfanlæg, der byder på masser af variation og oplevelser på golfferien. Der er shuttleservice fra hotellet til Gloria Golf Club, der ligger tæt på hotellet.

 • 45 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 53.2 km

Kort

Gloria Golf Hotel

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar