Nyt og moderne golfresort

 

45 minutters kørsel fra Prag er alt, hvad det tager for at komme til Panorama Golf Resort.

Resortet åbnede for gæster i 2016 og her finder man et topklasse 27 hullers golfanlæg.

På Panorama er der mulighed for at benytte en eller flere af de mange træningsfaciliteter, som ligger i gåafstand fra resortet. Hotel, klubhuset og restaurant er samlet på samme sted, hvilket gør det hele nemt og overskueligt at bo på det ovale resort.

Panorama Golf Resort vandt i 2017 en designpris for sit flotte og moderne klubhus og hotel, som er både nytænkende og anderledes end hvad man ellers oplever på golfresorts rundt om i Europa. 

Udsigten fra resortet og golfbanen er fantastisk og emmer af natur og afslapning. Panorama Golf Resort ligger desuden i naturlige omgivelser som omfavnes af skove og smukt landskab.

Det anbefales i øvrigt at tage ud og besøge den hyggelige by Kácov, som kun ligger 5 minutters kørsel fra resortet.

Antal værelser: 14
Pool: Nej
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Nej
Afstand til by: 2 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

3 nætter med 3 dages fri golf
Periode
1 mar. 2019 - 31 okt. 2019 fra 4.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 3 nætter på Panorama Golf Resort inkl. morgenmad
  • 3 dages fri golf på Panorama - 27 huller inkl. rangebolde
  • Adgang til Whirlpool Terasse
  • Transfer fra Prag lufthavn
  • Direkte fly fra København (evt. kør selv og kombiner med ophold i Prag)
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Panorama Golf Resort

Tjekkiets nyeste golfresort (2016) lokker med 27 huller og mulighed for at bo ved banen. Flot golfanlæg og flot klubhus.

  • 27 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel:

Kort

Panorama Golf Resort

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar