Flot og moderne hotel med et ungt udtryk

 

Ganske centralt og blot 2,5 kilometer fra ’Charles Bridge’ ligger Hotel Angelo by Vienna House. Hotellet er moderne, hvilket kan ses og mærkes på både farvevalg og stilen i lobbyen, restaurant og værelserne. Angelo har 163 værelser og alle er stilfuldt og farvefyldt indrettet. Serviceniveauet er højt på hotellet, og hotellets restaurant er kendt for at være et sted, hvor der spises godt.

Som golfer er det vigtigt at få en god start på dagen, og det gør man bestemt med den lækre morgenbuffet. Efter et veloverstået morgenmåltid er det tid til en runde golf. Signatur- & europatour banen Albatross Golf Resort ligger blot 20 minutter fra hotellet og kan nemt nås med enten med transfer eller hvis man har valgt at leje en bil.

Hotel Angelo by Vienna House er et godt valg, hvis man ønsker at bo i moderne omgivelser samt nyde god mad eller en god cocktail i The Jazz Bar og samtidig kunne spadsere en tur indtil Prag for på mindre end 30 minutter.

Antal værelser: 163
Pool: Nej
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Nej
Afstand til by: 2 km
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

4 nætter med 3 runder golf
Periode
1 mar. 2019 - 31 okt. 2019 fra 5.195,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 4 nætter på Hotel Angelo inkl. morgenmad
 • 3 runder golf fordelt på Albatross og Pilzen
 • 4 dages lejebil inkl. fri km
 • Direkte fly fra København
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Albatross

Albatross Golf Resort

Banen har været brugt på europatouren og har været kåret som Tjekkiets bedste golfbane. Gode træningsfaciliteter og særdeles velegnet til grupper.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel:
Golf Park Pilsen

Greensgate golf course

Vært for kvindernes europatour (LET) og tidligere kåret som Tjekkiets bedste golfbane.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel:

Kort

Hotel Angelo by Vienna House

ANMELDELSER


En takkehilsen fra Island

Vi mig og laki ville bara senda en helsan til er alla på ClassicGolf.
Resan sem vi köpte av er var fantastik Prag og Plzen var fantastik golfbanan i Pizen underbar og Albatross åkså.
Vi komer til med att rekomenda er til alla vora venner og köpa resa av er igen.
Med venlig helsning
Anna Maria og Þorlákur

Anna Maria

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar