Resort med en gennemført, hyggelig stil

 

Greensgate Golf & Leisure Resort har været benyttet af Ladies Europen Tour (LET) 4 år i træk. Et golfresort, der er beliggende ca. 1 times kørsel fra Prag. I baghaven ligger et fænomenalt 18 hullers anlæg i naturlige omgivelser og kuperet landskab, hvor man er omgivet af bjerge. Hul 11 er banens signaturhul, et hul som flere gange er blevet kåret, som det bedste golfhul i Tjekkiet.

Greensgate Golf & Leisure Resort er en tidligere farm. Stilen er blevet bibeholdt for at skabe en autentisk og hyggelig ramme om golfopholdet. Udover at befinde sig på resortet, kan man tage til Pilzen og opleve et af de berømte lokalbryggerier i Tjekket, som er hjemby for øllen af samme navn. 

Antal værelser: 16
Pool: Nej
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Nej
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

3 nætter med 3 runder golf
Periode
1 mar. 2019 - 31 okt. 2019 fra 4.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 3 nætter på Greensgate Golf & Leisure Resort inkl. morgenmad
  • 3 runder golf på Greengates
  • Alle transfers
  • Direkte fly fra København (evt. kør selv og kombiner med ophold i Prag)
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Golf Park Pilsen

Greensgate golf course

Vært for kvindernes europatour (LET) og tidligere kåret som Tjekkiets bedste golfbane.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel:

Kort

Greensgate Golf & Leisure Resort

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar