Prag, Tjekkiet

Prag golf ferie - også kaldet Europa´s hjerte

Er man på udkig efter en forlænget weekend til et af Europas nye golfdestinationer, så er Prag stedet at tage hen.

Byen, der er beliggende i hjertet af Europa, er i rivende udvikling. Samtidig er Prag fyldt med historie, gamle kirker, slotte og så er sporvognen stadigvæk eksisterende. Alene det er med til at gøre byen virkelig charmerende.

De seneste 10 år er der sket meget i og omkring byen og den tjekkiske hovedstad er i dag kendt som en international storby. Prisniveauet er meget overkommeligt, og det er muligt at få sig en fadøl for en 10’er eller et godt måltid mad for under 100 danske kroner. 

Fantastisk golfdestination og ideel til short breaks i forår, sommer og efterår
Der er åbnet mange fantastiske golfbaner i området omkring Prag siden 2010, og der findes i dag mere end 10 golfbaner indenfor en times kørsel fra centrum af byen. Kombinationen af golf og storbyferie fungerer rigtig godt, og det er også muligt at lave kombinationsmuligheder med et par nætter i Prag og efterfølgende et par nætter på et golfresort udenfor Prag.

Hoteller
Hotel Angelo by Vienna House
Best Western Kinsky Garden
Konopiste Golf Resort
Greensgate Golf & Leisure Resort
Panorama Golf Resort

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar