Tjekkiet

Golf i Tjekkiet - overraskende godt!

Selvom golfsporten i Tjekkiet går mere end 100 år tilbage, så er Tjekkiet og dermed også Prag en forholdsvis ny spiller på den internationale golfscene.

I dag findes der mere end 100 golfbaner i Tjekkiet, og nye baner skyder op med jævne mellemrum. Rundt omkring Prag finder man godt 10 baner, hvor bl.a. Albatross golf Resort er blevet brugt på europatouren.

Tjekkiet tiltrækker mange golfspillere, som i forår,- sommer- eller efterårsmånederne vil på et shortbreak a la torsdag-søndag og krydre timerne på golfbanen med storbyoplevelser i Prag, hvor man bl.a. finder mange gode restauranter og barer.

Destinationer

Destinationer i Tjekkiet

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar