Pattaya, Thailand

Pattaya golf ferie - Thailands største golfområde


Pattaya regnes blandt Thailands bedste ferie- og golfdestinationer. Ferieområdet, med 30 golfbaner spredt ud over et stort område, ligger 150 km syd for Bangkok.

Pattaya er til sammenligning med Hua Hin en storby med et farverigt natteliv, en lang strandpromenade og mange gode restauranter og barer.

Prismæssigt er det billigere at spille golf her end det er på eksempelvis Phuket, og banerne holder en høj standard med Siam Country Club og Rayong Valley, St. Andrews 2000 som de bedste.

Man skal tage til Pattaya fordi klimaet er godt hele året rundt, og fordi det er en kæmpe oplevelse at spille på de mange flotte golfbaner. Mange af hotellerne ligger ud til bugten og har egen privat badestrand. Det gælder også Royal Cliff.

Der er nem adgang fra lufthavnen i Bangkok (1,5 times bilkørsel på gode veje) og fremme på destinationen venter der en ferieoplevelse for livet. Thailand og Pattaya er så eksotisk som noget kan blive.

Hoteller
Dusit Thani Pattaya
Royal Cliff Hotel
D Varee Jomtien Beach

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø