Bo i fredelige omgivelser syd for Hua Hin


Det dejlige 5-stjernede Evason Hua Hin henvender sig til dem, der søger at bo i fredfyldte omgivelser på et resort, hvor man er i pagt med naturen.

Evason Hua Hin tilbyder en lang række aktiviteter, som bl.a. omfatter pilates og yogatimer samt mulighed for at booke plads til en af hotellets Thai cooking kokkeskoler. Og trænger man til lidt ekstra selvforkælelse mellem golfrunderne, så skal man endelig ikke snyde sig selv for en spa-behandling i den prisbelønnede Six Senes Spa.

I lokalområdet findes der små landsbyer og rundt om i landskabet ses smukke buddhistiske templer. Tager man til den nærliggende by Pak Nam Pran er der et udvalg af små butikker og lokale restauranter. Evason Hua Hin tilbyder også (mod betaling) transfer til og fra Hua Hin. I Hua Hin findes der både night market, gode shoppingmuligheder og nogle fremragende restauranter på den gamle havnemole. 

Evason Hua Hin har naturligvis også egne restauranter. Hele 3 kan der vælges mellem, og den ene fungerer som ‘show-restaurant’, hvor gæsterne kan se til, mens kokken tilbereder middagen.

Flotte golfbaner
Når der skal spilles golf, så ligger der to gode baner kun 14 km fra hotellet. Banyan Golf Course regnes blandt topbanerne i Hua Hin, mens Sea Pine Golf Club, der er områdets militærgolfbane, er mere afslappet og hyggelig at spille. Og i øvrigt byder på nogle fremragende afslutningshuller ud mod havet.

Evason Hua Hin er på alle måder den perfekte kombination af golfferie og afslappende dage. Hotellet ligger i en stor tropisk have, og man vælger at bo enten i værelser, suiter eller pool villaer. Alle tre kategorier byder på masser af komfort i luksuriøse rammer. Stilen er elegant og gennemført. Værelserne er med egen balkon, og i villa’erne får man egen terrasse, privat pool med tilhørende solsenge samt udendørs badekar.

Rejs udenfor højsæsonen
I Thailand strækker højsæsonen sig fra december til maj, men faktisk er både sommer og efterår også en rigtig god årstid at rejse til Thailand på. Prisniveauet er udenfor højsæsonen noget lavere, og selvom det er regntid, så er regnen som regel ikke noget, der hverken ødelægger golfrunden eller tiden som tilbringes ved poolen. 

Evason Hua Hin er oplagt at kombinere enten med nogle dage i selve Hua Hin, hvor der sker lidt mere eller med et par dages sightseeing i Bangkok.

Antal værelser: 185
Pool: Ja
Afstand til stranden: 100 m
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 16 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Black Mountain Golf Resort

Black Mountain Golf Course

Black Mountain ligger i nogle fantastiske naturskønne omgivelser for foden af Black Mountain. Black Mountain Golf Course er en del af Europatouren, en European Tour Destination, som siden 2009 hvert år er blevet kåret som Thailands bedste golfbane og som er med på Golf Digest liste over verdens 100 bedste golfbaner udenfor USA.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 38.6 km
Banyan Golf Club

Banyan Golf Club

Hvis Black Mountain er nr. 1 i Hua Hin, så er Banyan Golf Club den bane, som kommer tættest på, når det gælder eksklusivitet, beliggenhed, layout og stand. Banyan Golf Club blev kort tid efter åbningen tilbage i 2008 kåret som ‘The Best New Course in Asia Pacific’. Med nogle spændende huller, højtliggende teesteder og nogle særdeles hurtige greens venter der nogle sjove og underholdende timer på golfbanen.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 18.1 km
Palm Hills

Palm Hill Golf Club Hua Hin

Palm Hills, der ligger i kort afstand fra Hua Hin er en skøn kuperet bane med brede fairways og vand i spil på en del huller. På greens er der brugt det særlige tiff eagle græs, som man kender fra Asien og som gør det særdeles vanskeligt at læse hældninger på greens.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 37.0 km
Springfield Royal Country Club

Springfield Royal Country Club

Springfield Royal Country Club er et flot anlæg med 27 fremragende golfhuller, designet af Jack Nicklaus. Banen er kåret som den 10. bedste golfbane i Thailand og der venter jer en stor golfoplevelse.

 • 27 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 47.4 km
Sea Pine Golf Club

Sea Pines Golf Club

Sea Pines Golf Club ligger syd for Hua Hin og er områdets nyeste golfbane. Den ligger helt fantastisk ud mod havet og byder på nogle fremragende afslutningshuller, som regnes blandt de bedste afslutningshuller af alle baner i Hua Hin.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 13.3 km
Majestic Creek Golf Club

Majestic Creek Golf Club

Majestic Creek Golf Club hører blandt de bedre baner i Hua Hin området. Banen ligger smukt omkranset af små ananas, mango og sukkerrørsplantager og byder på en spændende golfoplevelse for spillere på alle niveauer.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 32.3 km

Kort

Evason Hua Hin

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø