Moderne hotel centralt i Bangkok

 

Rembrandt Hotel Bangkok er et moderne hotel, som ligger centralt i forhold til både skytrain og byens mange seværdigheder.

Hotellet er en god base for nogle dages ophold i Bangkok, hvis man vil på sightseeing og opleve den pulserende storby.

Rembrandt Hotel Bangkok har flotte værelser, en god restaurant, et stort poolområde, et fitnesscenter, en spa og et hyggeligt loungeområde.

Fra hotellet er der gratis shuttle service til Sukhumvit Road, der er Thailands længste gade og hvor man finder alt hvad hjertet begærer, når det gælder restauranter, shopping, natteliv og underholdning.

Antal værelser: 407
Pool: Ja
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 0 m
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Kort

Rembrandt Hotel Bangkok

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar