Flot designhotel midt i Bangkok

 

Pullman Bangkok Hotel G er et flot designhotel, som ligger midt i Bangkok i Silom kvarteret.

Fra hotellets flotte og lyse værelser er der udsigt til Bangkok skyline, og I befinder jer ikke langt væk fra Bangkoks pulserende centrum.

BTS Skytrain ligger i gåafstand fra hotellet, og det samme gør Chao Phraya River, hvorfra man kan tage en vandtaxi til den anden side eller tage på en sightseeingtur ned langs floden.

På Pullman Bangkok Hotel G kan I nyde tiden med afslapning og dase ved poolen, som I finder på hotellets 5. etage. Og i hotellets skybar kan I sidde og få en drink og lidt og spise, mens I kigger ud over byens højhuse.

Samtidig kommer I hurtigt frem til byens shoppingområde ved Siam Square, Sukhumvit og Silom.

Fra hotellet er der kun 40 minutters transport ud til lufthavnen. Man kan tage skytrain hele vejen. Det er nemt og hurtigt.

Antal værelser: 469
Pool: Ja
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 0 m
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Kort

Pullman Bangkok Hotel G

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar