Ultimative golfophold

 

Det eksklusive La Residence ligger ved Franschhoek omgivet af vinmarker og med udsigt til de omkringliggende bjerge.

Hotellet råder over blot 11 suiter og er det perfekte valg for dem, som vil forkæle sig selv med den ultimative oplevelse på golfferien.

De store suiter har enorme badeværelser og stilen er gennemført. Indretningen består bl.a. af kunstgenstande og antikviteter.

På La Residence tages der godt hånd om gæsterne, som også forkæles med store spiseoplevelser i hotellets fremragende restaurant. Lokale råvarer indgår i de fleste menuer og både den friske fisk og springbukken kan skyldes ned med gode lokale vine.  

Tæt på hotellet ligger den hyggelige by, Franschhoek,der lokker med sine charme, gode shoppingmuligheder og gode gourmetrestauranter.

Som en del af oplevelse, når man besøger Sydafrika, er et besøg på nogle af landets mange vinfarme og her skiller Franschhoek sig ud ved at være et område med over 40 forskellige vinfarme. Her bydes man varmt indenfor til både rundvisninger og vinsmagninger.

Fra hotellet er der kun 45 minutters kørsel til Cape Town og endnu kortere til Pearl Valley Golf Course, der er den nærmeste golfbane.

______________________

La Residence Hotel indgår i en pakke rundrejse, hvor I også kommer til at bo på Marine Hotel og Conrad Pezula (begge Garden Route) og turen er altså en kombination af Stellenbosch og Garden Route.

KLIK HER for at se det fulde program for turen.

Et ophold på La Residence kan også bookes separat eller i kombination med andre hoteller.
Ring og forhør om pris.

Antal værelser: 11
Pool: Ja
Bo ved banen: Nej
Bar: Nej
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Pearl & Valley

Pearl & Valley

Pearl Valley Golf Course er et sandt mesterværk, designet af Jack Nicklaus. Banen er kåret som den bane i Western Cape ved Cape Town, som er i bedst stand af samtlige baner i området. Glæd jer til at spille her.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 20.3 km
Arabella Golf Course

Arabella Golf Course

Arabella Golf Club, der er en del af Arabella Country Estate, ligger som den første golfbane på Garden Route, når man kommer fra Cape Town. Banen er kåret som Sydafrikas 5. bedste golfbane og det er et golfanlæg, hvor der er kræset for detaljerne.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 86.1 km
Pezula Golf Course

Pezula Golf Course

Pezula Championship Golf Course ligger på Garden Route ikke langt fra den hyggelige by, Knysna ved Southern Cape. Golfbanen har siden åbningen i 2001 rangeret som en af Sydafrikas smukkest beliggende golfbaner. Her venter med andre ord en fantastisk golfoplevelse.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 457 km
Simola Golf Course

Simola Golf Course

Simola Golf Course er en smuk golfbane, hvor fairways bugter sig gennem det bakkede landskab ned mod Knysna River. Banen er designet af Jack Nicklaus og byder på et spektakulært sceneri. Banen er en ’must-play’ bane, når man er i Sydafrika.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 449 km
Paarl Golf Club

Paarl Golf Club

Paarl Golf Club har eksisteret i mere end 100 år. Banen ligger i forbindelse med Boschenmeer Golf Estate Cape Wineland. Naturen er utrolig smuk, og de 27 huller (River, Paarl og Boschenmeer) byder på uforglemmelige golfoplevelser.

 • 27 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 24.0 km

Kort

La Residence

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar