Tag på opdagelse i den afrikanske bush


Legend Golf & Safari Resort er et af Sydafrikas mest kendte golfresorts.

Det ligger i Limpopo provinsen, nord for Johannesburg.

Beliggenheden midt i den afrikanske bush er helt enestående og med førsteklasses indkvartering og en fantastisk golfbane lige udenfor døren, så kan man næsten ikke ønske sig mere.

I bor i nogle skønne suiter med udsigt til Waterberg Mountains. Til suiterne hører der en lille udendørs terrasse.

Lige uden for døren ligger Legend Golf & Safari Signature Course med det berømte Extreme 19th golfhul.

Antal værelser: 220
Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Legend Golf & Safari

Legends Signature Golf Course

Hver af de 18 huller på Legend Golf & Safari Signature Course er designet af forskellige golfspillere. Navne som Trevor Immelman, Sergio Garcia og Padraig Harrington er blandt berømthederne, som har været med til at kreere golfbanen, som alle taler om. Den megen hype omkring Legend Golf & Safari Signature Course skyldes selvfølgelig også The Extreme 19th golfhul, hvor der slås ud fra en klippe og ned til en green, der ligger 400 meter fra teestedet og som er formet som Afrika.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Legend Golf & Safari Resort

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø