Johannesburg, Sydafrika

Johannesburg golf ferie - rundrejse med golf i særklasse

Golf i Johannesburg har vi valgt at tage med som en kombination med bl.a. Cape Town og Garden Route.

I kommer altså på en rundrejse, der inkluderer spil og ophold på Legend Golf & Safari Resort eller spil og ophold på Zebula golf Estate.

Begge resorts ligger et par timers kørsel nord for Johannesburg.

Når I bor på Zebula golf Estate vil opholdet blive kombineret med safarioplevelser.

Læs mere om de forskellige muligheder nedenfor og husk, at I altid er velkommen til at kontakte os for at få en snak om mulighederne. Vi sidder klar til, at skræddersy jeres golfrejse til Sydafrika.

Hoteller
Sydafrika Golf & safari
Zebula Golf Estate & Spa

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar