Johannesburg Golf Ferie | Golfbaner i Johannesburg, Sydafrika

Johannesburg, Sydafrika

Johannesburg golf ferie - rundrejse med golf i særklasse


Golf i Johannesburg har vi valgt at tage med som en kombination med bl.a. Cape Town og Garden Route.

I kommer altså på en rundrejse, der inkluderer spil og ophold på Legend Golf & Safari Resort eller spil og ophold på Zebula golf Estate.

Begge resorts ligger et par timers kørsel nord for Johannesburg.

Når I bor på Zebula golf Estate vil opholdet blive kombineret med safarioplevelser.

Læs mere om de forskellige muligheder nedenfor og husk, at I altid er velkommen til at kontakte os for at få en snak om mulighederne. Vi sidder klar til, at skræddersy jeres golfrejse til Sydafrika.

Hoteller
Zebula Golf Estate & Spa
Legend Golf & Safari Resort

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø