Eksklusivt lejlighedskompleks med adgang til 6 Nicklaus baner

 

I Murcia-regionen finder I det måske bedste klima i Spanien. Vejret er godt året rundt med lune vinterdage og masser af solskinstimer. Med andre ord de perfekte vejrforhold, når der skal spilles golf.

Resortet har et eksklusivt 4* lejlighedskompleks, som ligger i forbindelse med det luksuriøse 5* InterContinental MAR MENOR GOLF RESORT & SPA HOTEL.

The Residences Mar Menor Golf Resort består af 145 store, rummelige lejligheder med enten 1, 2 eller 3 separate soveværelser med eget bad/toilet. Lejlighederne har en stor lys opholdsstue med spiseplads og et åbent fuldt udstyret køkken. Der findes naturligvis vaskemaskine i lejlighederne.

Alle lejligheder har enten en stor balkon eller en over 20 m2 store terrasse (stueplan), som skaber et lille privat ’haveområde’.

I lejlighederne er der gratis Wi-Fi, der giver jer mulighed for at komme på nettet og følge med i, hvad som sker derhjemme, mens I residerer under varmere himmelstrøg.

Hele lejlighedskomplekset er bygget på en måde, så der er masser af sol, lys og åbne rum. Naturen, med en kæmpemæssig sø, er midtpunktet, og fra jeres lejlighed kan I se golfbanen, der slynger sig langs med søens bredder.

Til resortet hører der flere restauranter, udendørs og indendørs pool, et supermarked, en spa, et fitnesscenter, en engelsk pub, tennisbaner samt et træningsområde med drivingrange.

Under jeres ophold kan I frit benytte restauranterne på 5* InterContinental MAR MENOR GOLF RESORT & SPA HOTEL, hvor der både kan spises fremragende spanske og japanske retter i hotellets respektive restauranter.

Oplev Murcia
Fra resortet er der kun 5 km ud til kysten og den smukke saltvandslagune Mar Menor. Største by i området er Murcia, der kan nås på 30 minutter. Ellers ligger der i området en række småbyer, der bestemt er et besøg værdEt lille rejsetip er, at I skal tage ud til Mar Menor og besøge den lille havneby Cabo de Palos. Den ligger som en pynt ud i havet lige syd for Mar Menor.

Gå hen langs med havnepromenaden. Som en af de sidste restauranter finder i Caldero Rice, en lille familierestaurant, der ikke ser ud af meget, men som serverer nogle af områdets bedste fiskeretter.

Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Nej
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 0 M
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Nej
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 1 Km
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Long Stay
Periode
1 okt. 2018 - 20 nov. 2018 fra 14.795,-
21 nov. 2018 - 14 feb. 2019 fra 13.495,-
15 feb. 2019 - 15 apr. 2019 fra 14.995,-
1 sep. 2019 - 30 sep. 2019 fra 14.295,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 28 overnatninger i en 1-bedroom apartment
 • Medlemskab af de 6 Nicklaus baner inkluderet
 • 9 euro pr. green-fee (betales direkte)
 • 28 dages lejebil inkl. fri km
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund og Hamborg

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 sep. 2018 - 31 okt. 2018 fra 6.795,-
1 nov. 2018 - 1 mar. 2019 fra 6.295,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger inkl. morgenmad
 • Pris for 4 personer i delt lejlighed
 • 5 runder golf på forskellige Nicklaus design baner
 • 7 dages lejebil inkl. fri km
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund og Hamborg

Golfbaner

Mar Menor Golf

Mar Menor råder over hele 6 Jack Nicklaus baner. Seks vidt forskellige golfbaner, hvilket naturligvis er ensbetydende med masser af adspredelse. Mar Menor er således et must for den kræsne golfspiller, og området virker da også som et trækplaster på alle, der drømmer om at spille nogle virkelig fremragende golfbaner.

 • 108 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 1 m

Kort

The Residences at Mar Menor Golf Resort

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar