Eksklusivt lejlighedskompleks - 7 Nicklaus baner


I Murcia-regionen finder I det måske bedste klima i Spanien. Vejret er godt året rundt med lune vinterdage og masser af solskinstimer. Med andre ord de perfekte vejrforhold, når der skal spilles golf.

Resortet byder på et eksklusivt 4-stjenet lejlighedskompleks, som ligger i forbindelse med det luksuriøse 5-stjernet Caleia Mar Menor Golf & Resort. "The Residences" som består af 145 store, rummelige lejligheder med enten 1, 2 eller 3 separate soveværelser med eget bad/toilet.

Lejlighederne har en stor lys opholdsstue med spiseplads og et åbent fuldt udstyret køkken. Der findes naturligvis vaskemaskine i lejlighederne.

Alle lejligheder har enten stor balkon eller terrasse (stueplan), som skaber et lille privat ’haveområde’. Hele lejlighedskomplekset er bygget på en måde, så der er masser af sol, lys og åbne rum.

Naturen, med en kæmpemæssig sø, er midtpunktet, og fra jeres lejlighed kan I se golfbanen, der slynger sig langs med søens bredder.

Til resortet hører der flere restauranter, udendørs og indendørs pool, et supermarked, en spa, et fitnesscenter, en engelsk pub, tennisbaner samt et træningsområde med drivingrange.

Under jeres ophold kan I frit benytte restauranterne på resortet, hvor der både kan spises fremragende spanske og japanske retter i hotellets respektive restauranter.

 


Oplev Murcia

Fra resortet er der kun 5 km ud til kysten og den smukke saltvandslagune Mar Menor. Største by i området er Murcia, der kan nås på 30 minutter. Ellers ligger der i området en række småbyer, der bestemt er et besøg værdEt lille rejsetip er, at I skal tage ud til Mar Menor og besøge den lille havneby Cabo de Palos. Den ligger som en pynt ud i havet lige syd for Mar Menor.

Gå hen langs med havnepromenaden. Som en af de sidste restauranter finder i Caldero Rice, en lille familierestaurant, der ikke ser ud af meget, men som serverer nogle af områdets bedste fiskeretter.

Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Nej
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 0 M
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Nej
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 1 Km
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Long Stay
Periode
16 apr. 2020 - 30 jun. 2020 fra 16.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 28 nætter i en 1, 2 eller 3 bedroom lejlighed
 • Inkl. medlemskab af de 7 Nicklaus baner og 7 runder booket hjemmefra
 • 9 euro pr. green-fee som skal betales "on spot"
 • Inkl. fire middage - valgfrit imellem adskillige restauranter
 • 28 dages lejebil inkl. fri km
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund og Hamborg
 • Spørg gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 maj. 2020 - 30 jun. 2020 fra 7.195,-
1 jul. 2020 - 31 aug. 2020 fra 7.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger inkl. morgenmad
 • Pris for 4 personer i delt lejlighed
 • 5 runder golf på forskellige Nicklaus design baner
 • 7 dages lejebil inkl. fri km
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund og Hamborg
 • Spørg gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her

Golfbaner

Mar Menor Golf

Mar Menor råder over hele 6 Jack Nicklaus baner. Seks vidt forskellige golfbaner, hvilket naturligvis er ensbetydende med masser af adspredelse. Mar Menor er således et must for den kræsne golfspiller, og området virker da også som et trækplaster på alle, der drømmer om at spille nogle virkelig fremragende golfbaner.

 • 108 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 1 m

Kort

The Residences at Caleia Mar Menor Golf & Spa Resort

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø