5-stjernet hotel i Murcia


Caleia Mar Menor Golf & Spa Resort er et flot 5-stjernet hotel i Murcia.

Det stilfulde hotel råder over 64 værelser og flere rigtig gode gourmetrestauranter. Her er både spa og pool, og værelserne er store og flotte.

I kommer til at bo direkte ud til én ud af seks golfbaner (Jack Nicklaus Golf Trail), som der er mulighed for at kombinere med hinanden.

Vil man have trænet golfsvinget under ferien, så er der en stor driving range tæt på hotellet, og vil I have lidt underholdning om aftenen, så findes der på resortet også en irsk pub med både live musik og god stemning.

Antal værelser: 63
Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 maj. 2020 - 30 jun. 2020 fra 8.995,-
1 jul. 2020 - 31 aug. 2020 fra 11.195,-
1 sep. 2020 - 31 okt. 2020 fra 9.695,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger inkl. morgenmad
  • 5 runder golf fordelt på de 6 vidt forskellige Jack Nicklaus baner
  • 7 dages lejebil inkl. fri km
  • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund og Hamborg
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Mar Menor Golf

Mar Menor råder over hele 6 Jack Nicklaus baner. Seks vidt forskellige golfbaner, hvilket naturligvis er ensbetydende med masser af adspredelse. Mar Menor er således et must for den kræsne golfspiller, og området virker da også som et trækplaster på alle, der drømmer om at spille nogle virkelig fremragende golfbaner.

  • 108 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel:

Kort

Caleia Mar Menor Golf & Spa Resort

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø