Nyd ferien på førsteklasses hotel 


Hotellet har både indendørs- og udendørs pools, tennisbaner og fitnesscenter. Desuden findes der en lækker spa & wellness afdeling, der bl.a. tilbyder helsende kropsbehandlinger, skønhedsbehandlinger og vandmeditation.

De 150 værelser er smagfuldt indrettet med balkon eller terrasse, hvorfra der er udsigt til golfbanerne eller pool-området. Værelserne er udstyret med aircondition, kabel/satellit-tv og minibar.

Lige uden for døren venter de to fremragende 18-huls baner, Son Antem East og Son Antem West samt øens største træningsanlæg. Bo på Be Live Collection Son Antem og nyd ferien på første klasse.

Afstande: Cirka 20 minutters kørsel til lufthavnen i Palma.

Antal værelser: 150
Pool: Ja
Afstand til stranden: 5 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 5 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 jan. 2021 - 31 mar. 2021 fra 9.695,-
1 apr. 2021 - 31 maj. 2021 fra 9.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger på Son Antem inkl. morgenmad
 • 5 runder golf fordelt på Son Antem East & West samt Maioris
 • 7 dages lejebil inkl. fri kilometer
 • Direkte fly fra København, Billund, Aalborg & Hamborg
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Son Antem

Son Antem består af to baner. East er den letteste af de to baner og mange anser netop denne bane for at være perfekt til golfstrabadserne under ferien til Mallorca. Vil man have større udfordringer skal man vælge Sont Antem West. Den er noget sværere at spille. West er ligesom East en åben parkbane, men fairways er smallere og udfordringerne omkring greens ligger på et niveau over East-banen.

 • 36 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 4 m

Golf Maioris

Golf Maioris åbnede i 2007. Banen er en klassisk mesterskabsbane, som ligger smukt i den så karakteristiske mallorcinske natur omgivet af pinjetræer og oliventræer. Banen er i god stand året rundt. Runden byder bl.a. på 2 ø-greens, og der venter masser af udfordringer for golfspillere på alle niveauer. Banen kan let gås rundt.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 11.9 km

Kort

Be Live Collection Son Antem

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø