Bo i rolige omgivelser tæt ved Fuengirola


Denne skønne lejlighed er på 70 m2 plus en 30 m2 stor terrasse, hvor solen skinner det meste af dagen. Den er beliggende i midten af en rolig og smuk Pueblo mellem den hvide bjergby Mijas og Fuengirola ved Middelhavet.

Lejligheden er ejet af ClassicGolfs ejer - Fam. Limschou - og er derfor smagfuldt indrettet med en personlig stil, som får jer til at føle jer 100% hjemme.

Lejligheden indeholder stor stue, køkken, 2 soveværelser samt 2 badeværelser. Der er indbygget brændeovn i pejsen, så de kølige måneder kan blive lunere.

Boligen bærer præg af et personligt touch, og er rigtigt godt udstyret med bl.a. alle danske og en lang række udenlandske kanaler samt stor filmpakke, stereo anlæg med CD.

Fra den store velmøblerede terrasse, fuld af blomster, ses Middelhavet og Mijas bjergene. Man sidder næsten midt i den tropiske have. Der er sol på terrassen fra tidlig morgen til sen eftermiddag, resten af tiden er der sol i forhaven.

Indgang er fra stueplan, men terrassens placering virker højt og ugenert, med en vidunderlig udsigt pga. bygningens placering på en skråning.

Der er 4 km til Mijas og ligeledes til Fuengirolas strande. Afstanden til Malagas lufthavn er 20 minutter. Det samme gælder den anden vej til Marbella og havnen i Puerto Banus.

Pueblo Vista Verde har swimmingpool med tilhørende barnebassin placeret i haven og er nabo til den bedste/hyggeligste tennisklub på kysten, med en skøn restaurant og bar. Der er 5 internationale golfbaner indenfor en radius på 10 km og et utal af gode restauranter for enhver smag indenfor kort afstand.

Reception: Nej
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Ja
Garage: Nej
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Ja
Aircon/varme: Nej
Afstand restaurant/bar: 2 Km
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Ja
Indendørs pool: Nej
Fitness: Nej
Afstand til indkøb: 2 Km
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Long Stay - 28 nætter
Periode
1 okt. 2019 - 31 maj. 2020 fra 14.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 28 overnatninger
  • Fri golf på El Chaparrel (uden buggy) - spørg gerne på andre baner
  • 28 dages billeje inkl. fri kilometer
  • Direkte fly fra CPH, Aalborg, Billund & Hamborg inkl. golfbag og kuffert

Golfbaner

el higueral

El Higueral

El Higueral ligger billedskønt ved foden af bakkerne ved Benahavis og byder på en udfordrende 9-hullers bane, par 36. Alle runder på denne bane er ren nydelse. Banens design med positionerede søer og utrolig velplejede greens vil glæde, udfordre og overaske dig hele vejen. Så god en oplevelse, at du gerne kommer igen og igen.

  • 9 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 5.8 km

Kort

Vista Verde lejlighed

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar