The Westin La Quinta Golf Resort & Spa


The Westin La Quinta Golf Resort & Spa, Benahavís ligger ideelt placeret i "Valley of Golf" og er en unik destination for golfelskere med en 27-hullers bane. Denne oase af afslapning er omgivet af Sierra Blanca-bjergene og Middelhavet, kun 10 minutter fra Marbella. De 170 rummelige og elegante værelser og suiter er alle nyrenoveret i neutrale toner med private terrasser, hvor udsigten kan nydes til golfbanen, havet eller bjergene.

Du kan slappe af på Heavenly Spa by Westin, et paradis af velvære med termiske kredsløb, behandlingshytter og fitnessfaciliteter. Har du børn med, kan de have det sjovt i Kid's Club, som har masser af aktiviteter. 

På resortet finders to restauranter og tre barer - alle med et bredt udvalg af gastronomiske oplevelser og med fokus på lokale ingredienser. 

La Quinta Golf Club er en eksklusiv klub med 27-hullers bane, restaurant og pro-butik. Banen er designet af den tre gange verdensmester og Ryder Cup-mester Manuel Piñero og er en af ​​de mest attraktive golfklubber i området og er desuden velegnet til alle uanset handicap niveauer.  

Antal værelser: 172
Pool: Ja
Afstand til stranden: 5,1 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 6,3 km
Balkon: Nej
Børn: Ja
Wi-Fi Nej

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 apr. 2022 - 29 apr. 2022 fra 12.495,-
30 apr. 2022 - 8 jul. 2022 fra 12.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 nætter inkl. morgenmad
  • 5 green fee på La Quinta Golf
  • lejebil inkl. fri kilometer
  • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund inkl. golfbag og kuffert
  • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her

Golfbaner

La Quinta Golf

La Quinta Golf

Dette fantastiske golfanlæg byder på tre sløjfer og i alt 27 huller. Med sin placering i ’Marbellas golfdal’ er det et af områdets mest attraktive resorts. Der er masser af udfordringer rundt om på banen, hvor smalle fairways, vandharzarder og dybe greenside bunkers tester golfspillere på alle niveauer.

  • 27 huller
  • Parkbane
  • Afstand til hotel: 17 m

Kort

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø