Rio Real – en perle på Solkysten


Nogle få kilometer fra Marbella i retning mod Malaga ligger Rio Real Golf & Wellness Resort. Et resort kalder de sig selv. Men det er ikke et resort i traditionel forstand  - i oversize størrelse - som man kender det fra så mange andre steder.

Rio Real Golf & Wellness Resort råder nemlig kun over et lille 4-stjernet hotel med blot 30 værelser. Det lille boutique hotel er en lille tidslomme med ægte andalusisk charme og en vidunderlig tilbagelænet og dog en smule eksklusiv atmosfære.

Alle værelser er individuelt indrettet, og fra balkonen er der udsigt til golfbanen. Til hotellet hører der en mindre udendørs swimmingpool, der er smukt anlagt og omgivet af flotte citrustrær. Her kan I slappe af og tage en dukkert mellem golfrunderne.

Antal værelser: 30
Pool: Ja
Afstand til stranden: 2 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 2 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter 4 runder golf
Periode
1 jan. 2023 - 31 mar. 2023 fra 12.595,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger Rio Real Golf Hotel inkl. ala carte morgenmad
  • 4 runder golf på Rio Real
  • 7 dages lejebil
  • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Hamborg
  • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her

Golfbaner

Rio Real Golf Course

Rio Real Golf Course

Rio Real er en forholdsvis flad parkbane, der dog ligger på en skråning, som falder ned mod havet. Banen er i fremragende stand, og floden, der har lagt navn til banen, spiller væsentlig ind på godt halvdelen af de 18 huller. Udover 18 fantastiske golfhuller, byder Rio Real på et professionelt træningsanlæg, hvor svinget kan få de sidste justeringer før eller efter runden.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Rio Real Golf Hotel

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø