Flot resort tæt på strand og gode golfbaner


Macdonald Villacana Club Resort er et hyggeligt og mindre resort bygget i en skøn blanding af spanske og nordafrikanske traditioner med hvidkalkede lave bygninger. På resortet findes både udendørs- og indendørs pool, sauna, tyrkisk bad, tennis, restaurant og bar.

Når du rejser på LongStay med os sørger vi for, at give dit ophold ekstra værdi som handler om personligt værtskab, sociale aktiviteter, turneringer, tapas, bridge og sammenhold - som for mange af vores gæster resulterer i nye relationer og venskaber. 

I forårs sæsonen, nærmere betegnet februar og marts 2020, holder vores kendte værtspar til i Estepona og som altid vil de stå for den ugentlige turnering og de mange populære sociale arrangementer.

Udover det har vi også sørget for at Bent vil være turneringsleder og klar til, at stå for bridge hele to gange om ugen (vi spiller på hyggeplan).   

I indkvarteres i 1 eller 2 soveværelseslejligheder med enten terrasse eller have. Lejlighederne har desuden egen grill og I lejlighederne findes der et fuldt udstyret køkken og på resortet findes der et lille vaskeri.

Resortet ligger i et dejligt område på den "rigtige" side af vejen, mod havet, og fra hotellet har I adgang ad en lille sti ned til en skøn sandstrand.

Resortet ligger ikke langt fra hverken Estepona eller Marbella med det eksklusive havneområde, Puerto Banus.

Og når I skal spille golf, så er der ikke langt til hverken Doña Julia Golf Club, El Paraiso Golf , Atalaya Golf bane, Marbella Golf Country Club, Cabopino, Chaparral eller Valle Romano. 

Udearealerne er anlagt med både fontæner, træer, blomster og anden beplantning.

Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Nej
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 100
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Nej
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Ja
Fitness: Nej
Afstand til indkøb: 100
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Long Stay - 28 nætter
Periode
1 okt. 2020 - 19 dec. 2020 fra 14.249,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 28 overnatninger i store 1-bedroom lejligheder
 • Fri golf på Doña Julia (inkl. buggy) Andre baner kan vælges til merpris
 • 28 dages lejebil inkl. fri kilometer
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Hamborg inkl. golfbag og kuffert

Golfbaner

Atalya golf course

Atalaya - new

New course, som er skabt af Paul Krings i 1990, byder på et fantastisk "vue" over Middelhavet og Gibraltar og betragtes som en af de mest naturflotte baner på kysten. Den nye bane er godt i gang med, at overhale den gamle bane med hensyn til kvalitet af banerne.

 • 18 huller
 • Park
 • Afstand til hotel: 22.0 km
Valle Romano

Valle Romano

For foden af Sierra Bermeja bjergene ligger denne amerikansk inspireret mesterskabsbane. Banen er designet af Cabell B. Robinson, der på verdensplan er arkitekten bag mere end 100 golfbaner. Valle Romano er en bane i absolut særklasse med et smukt design og store ondulerede greens med en gennemsnitsstørrelse på 500 kvadratmeter. Hører blandt de bedste baner på Solkysten.

 • 18 huller
 • Park
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 18.6 km
El Paraiso Golf

El Paraiso Golf

El Paraiso banen er fra 1973 og er designet af den legendariske sydafrikaner, Gary Player. Banen ligger i et smukt dalområde med udsigt til både Middelhavet og 'La Concha' bjerget. De 18 huller ligger i et fladt terræn og der er en del vand i spil rundt på banen.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 8.6 km

Kort

MacDonald Villacana Resort

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø