Ægte sydlandsk stemning i Andalusines gastronomiske hjerte

 

Dette flotte 4-stjernede spa hotel Gran Hotel Benahavis ligger i den lille hyggelige by Benahavis i hjertet af Andalusien.

Hotellet, der består af 95 værelser, er opført i en typisk spansk byggestil, hvor de stilfuldt indrettede værelser har egen balkon og en vidunderlig udsigt til Benahavis og de omkringliggende bjerge.

I hotellets store have findes solterrasse, to pools og en udendørs jacuzzi. Gran Hotel Benahavis råder tilmed også over en lækker romersk inspireret spa-afdeling med varme bade og finsk sauna.

Ønsker I at tage lidt rundt i området og udforske det spanske køkken, så er Benahavis stedet at tage hen. Byen er kendt som Andalusines gastronomiske hjerte. Med mere end 30 fantastiske restauranter, der ligger tæt side om side, er byen helt sikkert et besøg værd.

Den lille pittoreske by, med det smukke andalusiske præg, ligger lidt inde i landet omkranset af Serrania de Ronda bjergene og smukke dal områder. Fra hotellet er der endvidere kun en kort køretur til nabobyerne ved kysten, Marbella og Puerto Banús, hvor der findes masser af gode muligheder for at shoppe eller slå sig ned på havnefronten for at nyde en kop kaffe og måske et køligt glas vin.

Det er også i denne smukke natur at man finder nogle af kystens allerbedste golfbaner, og derfor er Benahavis og Gran Hotel Benahavis et oplagt mål for jer, der ønsker at kombinere golfrejsen med kultur og ægte spansk gastronomi.

Antal værelser: 95
Pool: Ja
Afstand til stranden: 7 km
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 500 m
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 mar. 2020 - 30 jun. 2020 fra 7.995,-
1 jul. 2020 - 31 aug. 2020 fra 9.595,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på Gran Hotel Benahavis inkl. morgenmad
  • 5 runder golf på Los Arqueros
  • 7 dages lejebil inkl. fri kilometer
  • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Hamborg
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Los Arqueros

Los Arqueros

Banen, der åbnede i 1991, er designet af Seve Ballesteros. Der er både søer og små vandløb i spil, så præcision og tålmodighed er nøgleordene på Los Arqueros. Anlægget er i perfekt stand, og med udsigten til Sierra de Ronda og det turkisblå Middelhav kan man som golfspiller næsten ikke drømme om mere.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Afstand til hotel: 6.5 km

Kort

Hotel Benahavis

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø