Bo med havudsigt og tæt på marinaen


H10 Estepona Palace er opført i 2003 og set udefra er det opført i den typiske andalusiske byggestil. Indenfor er indretningen dog både moderne, stilfuld og minimalistisk i sit udtryk.

Alle hotellets 237 lyse og venlige værelser har egen balkon, og mange af dem har tilmed havudsigt.

Til hotellet hører en spillehal, pool-bar, tennisbaner, og efter golfrunden er der mulighed for at få forskellige kropsbehandlinger i hotellets spa- og massageafdeling. I den tilhørende have kan I boltre jer i hele tre forskellige pools, hvoraf den ene er en børnepool, og desuden er der direkte adgang til en lækker strand.

H10 Estepona Palace har en indbydende à la carte restaurant, og middagen kan bl.a. nydes på den store udendørs terrasse, hvorfra der er panoramaudsigt ud over havet.

I har mulighed for enten at bestille halvpension eller All Inclusive. Vælger I halvpension er Estepona by et dejligt sted at gå ud om aftenen for at spise. Byen har som en af de få på Solkysten været i stand til at bibeholde dens folkelige charme og karakter. Samtidig har Estepona en af kystens flotteste marinaer. Hele havneområdet er et overflødighedshorn af gode fiskerestauranter og barer, der serverer den ægte spanske tapas.

Antal værelser: 237
Pool: Ja
Afstand til stranden: 0 meter
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 2 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter fri golf
Periode
1 jan. 2021 - 31 mar. 2021 fra 8.595,-
1 apr. 2021 - 30 apr. 2021 fra 8.695,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger på H10 Estepona Palace inkl. morgenmad
 • Mulighed for tilkøb af All Inklusive
 • Fri golf på Dona Julia inkl. buggy
 • 7 dages lejebil inkl. fri kilometer
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Hamborg

Golfbaner

Atalya golf course

Atalaya - old

Atalaya Golf & Country Club er et af de bedste steder, at spille golf i Marbella. The Old Course er designet af tyske Bernard von Limburger. Banen byder på brede fairways og store forhøjede greens og udfordrer alle golfspillere på alle niveauer.

 • 18 huller
 • Park
 • Afstand til hotel: 3.5 km
Atalya golf course

Atalaya - new

New course, som er skabt af Paul Krings i 1990, byder på et fantastisk "vue" over Middelhavet og Gibraltar og betragtes som en af de mest naturflotte baner på kysten. Den nye bane er godt i gang med, at overhale den gamle bane med hensyn til kvalitet af banerne.

 • 18 huller
 • Park
 • Afstand til hotel: 7.2 km
Valle Romano

Valle Romano

For foden af Sierra Bermeja bjergene ligger denne amerikansk inspireret mesterskabsbane. Banen er designet af Cabell B. Robinson, der på verdensplan er arkitekten bag mere end 100 golfbaner. Valle Romano er en bane i absolut særklasse med et smukt design og store ondulerede greens med en gennemsnitsstørrelse på 500 kvadratmeter. Hører blandt de bedste baner på Solkysten.

 • 18 huller
 • Park
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 3.8 km

Kort

H10 Estepona Palace

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø