Store skønne ferielejligheder med en fantastisk placering

Fuerte Estepona er vores nyeste sted med Long Stay på Costa del Sol. Et pragfuldt hotellejlighedskompleks med en fantastisk beliggenhed. Vi er meget begejstret. Med dette sted har vi hævet overliggeren og vi anbefaler det på det varmeste.  

Fuerte Estepona består af store flotte lejligheder og ligger midt på solkysten og kun 5 minutter fra Estepona by med gode restauranter og 15 minutters kørsel fra Puerto Banus.

Ferielejlighedskomplekset ligger helt fantastisk ud mod havet, og fra lejlighederne og den tilhørende terrasse har man udsigt til Middelhavet.   

De i alt 65 lyse og venlige lejligheder er indrettet med et eller to soveværelser, opholdsstue og køkken. 

Lejlighederne ligger på en kæmpemæssig grund ud mod havet og en dejlig strand og tilmed findes der to store dejlige poolområder på grunden.

Lige på den anden side af vejen er der gode indkøbsmuligheder med 3 supermarkeder.

Nærmeste golfbaner er Estepona Golf, Doña Julia Golf og Valle Romano, der alle ligger tæt på jeres lejlighed. 

I forbindelse med jeres ophold er der gratis underjordisk- og udendørs parkering og fri Wi-Fi i lejlighederne. 

Træning - Turneringer - Tapasaftener og masser af socialt samvær
Vi ved fra vores gæster, som tager på et langtidsgolfphold, at det sociale element vægtes højt. Derfor har vi også PGA pro'er knyttet til vores gæster på Costa del Sol, ligersom der i udvalgte perioder også er et værtspar, som sørger godt for vores gæster. 

I får altså rig lejlighed til at danne nye venskaber, deltage i hyggelige sociale sammenkomster, spille turneringer og komme ud og spise på nogle gode, lokale restauranter.

Tag med ClassicGolf på Long Stay og få en uforglemmelig ferieoplevelse.

Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Ja
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Ja
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Ja
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 5 Km
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 100 M
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

28 nætter med fri golf
Periode
1 feb. 2018 - 31 mar. 2018 fra 14.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

Af hensyn til at give dig den bedste pris og oplevelse oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud pr. email indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 28 overnatninger i pragtfuld lejlighed (Havudsigt)
 • Lejlighederne har ét soveværelse (ekstra soveværelse mod tillæg)
 • Fri golf på Doña Julia eller 15 runder på Estepona
 • Ekstra runder kan tilkøbes på Valle Romano
 • 28 dages lejebil
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Hamborg

Golfbaner

Estepona Golf

Estepona er en populær pay and play bane på solkysten. Med sin beliggenhed i de imponerende Sierra Bermeja bjerge byder Estepona på masser af god golf. Banen er i altid god stand, og englænderen Rory Leader, der ejer banen, sørger sammen med sin kone og et venligt personale for, at alle føler sig godt tilpas på Estepona.

 • 18 huller
 • Park
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 2.3 km

Doña Julia Golf

Doña Julia Golf Club er en flot 18-hullers bane, der ligger ved Casares Mountains. Fra banen har man nogle flotte kig ud over Middelhavet. En dejlig golfbane, som kan spilles af alle.

 • 18 huller
 • Park
 • Afstand til hotel: 6.0 km

Valle Romano

For foden af Sierra Bermeja bjergene ligger denne amerikansk inspireret mesterskabsbane. Banen er designet af Cabell B. Robinson, der på verdensplan er arkitekten bag mere end 100 golfbaner. Valle Romano er en bane i absolut særklasse med et smukt design og store ondulerede greens med en gennemsnitsstørrelse på 500 kvadratmeter. Hører blandt de bedste baner på Solkysten.

 • 18 huller
 • Park
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 5.5 km

Kort

Fuerte Apartments Estepona

ANMELDELSER


Tak for en dejlig tur

Tusind tak for en vel tilrettelagt golfferie for os fra Bornholm i uge 5-6 2017.
Vi fik en dejlig lejlighed og vejret var bare med os i den tid vi var der. Det er jo ikke noget man kan være sikker på. Men i år skinnede solen bare.
Alt fungerede bare perfekt, og vi vender gerne tilbage en anden gang, ligesom vi vil omtale jeres selskab overfor vores venner.
Mange hilsner
Merethe Koefoed - Birger Nielsen

Merethe

Alt klappede på en perfekt tur

Vi er netop kommet tilbage efter en super dejlig golftur til Estepona, og vi har kun roser at dele ud af til den del af arrangementet som Classic Golf står for. Vejrkommentarer må jo placeres højere oppe, og den dermed affødte vand på banerne, står jo heller ikke inden for Jeres ansvarsområde.
 
Alt klappede, vi var meget tilfredse med den lejlighed med havudsigt på Fuerte Appartments, som vi havde bestilt. Turneringerne og de sociale arrangementer fungerede perfekt. Hvor er du/vi heldige med et par som Per og Lene. Sikke dejlige mennesker, de er guld værd. Turneringerne blev afholdt professionelt ligesom de sociale arrangementer. Havde man en kommentar, blev den straks fulgt op med en forbedring, man ikke selv havde set mulig.
 
Vi kan kun glæde os til næste år. Vi er dog ikke på nuværende tidspunkt klar over, hvornår/og hvor længe, vi kan rejse næste år. Hvor tidligt er det nødvendigt at bestille, hvis man gerne vil have samme/tilsvarende lejlighed? Har forstået, at mange bestiller, så snart de kommer hjem.

Tak for denne gang - Mange hilsner Lise

Lise

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar